Τεχνικό πρόγραμμα και η προεκλογική περίοδος του Μ. Τσέπελη

Η συζήτηση σήμερα για το Τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Ξάνθης για το 2021 στο δημοτικό συμβούλιο στις 15.00 και πρέπει να είναι η τέταρτη ημέρα συζήτησης αν δεν κάνω λάθος.

Είχα την τύχη ή την ατυχία να παρακολουθήσω μέσω του διαδικτύου την συνεδρίαση και ευτυχώς που οι ειδήμονες διοικητές του δήμου, έβαλαν τους Ξανθιώτες να πληρώσουν ένα σκασμό λεφτά σε συγκεκριμένους «κολλητούς» του Τσέπελη και του Φανουράκη και έτσι έχουμε την ευτυχία να παρακολουθούμε το ρεζιλίκι μέσω της πλατφόρμας του You Tube και να λέμε ένα μπράβο σε αυτόν που πήρε την απόφαση να μην είναι παρόντες οι δημοσιογράφοι στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου για να μπορούν άνετα ο Τσέπελης και ο Φανουράκης να δίνουν τις απευθείας αναθέσεις στους «κολλητούς».

Και λέω ευτυχώς γιατί αν η συνεδρίαση γινόταν δια ζώσης θα είμασταν αναγκασμένοι να ακούσουμε το λογύδριο του Μ. Τσέπελη ο οποίος μάλλον μπερδεύτηκε νομίζοντας ότι βρίσκεται ακόμη σε προεκλογική περίοδο και έλεγε ότι είναι στο πρόγραμμά του να φέρει ακόμη και του πουλιού το γάλα στους Ξανθιώτες για να ρέει άφθονο στους δόμους, στα κολυμβητήρια και στα έργα που θα … κάνει.

Θα πρέπει κάποια στιγμή ο δήμαρχος να σοβαρευτεί και να κάνει απλά την δουλειά του και όχι να μοιράζει το χρήμα των Ξανθιωτών σε πολιτικά γραμμάτια.