Σπύρος Τσιλιγγίρης: Το δήλωσα, είμαι στο πλευρό του νοσοκομείου Ξάνθης όταν και όποτε με χρειαστεί

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον βουλευτή της ΝΔ Σ. Τσιλιγγίρη και απαντώντας στο ερώτημά μας αν ισχύει η πρότερη δήλωση του σχετικά με την εθελοντική προσφορά στο νοσοκομείο της Ξάνθης λόγω της πανδημίας, η απάντηση του ήταν άμεση. «Η δήλωση μου ισχύει στο ακέραιο. Το νοσοκομείο της Ξάνθης όποτε με χρειαστεί είμαι στην διάθεση του. Ήδη έχω επικοινωνήσει με την διοικήτρια του νοσοκομείου και το γνωρίζει. Παραμένω στο πλευρό των Ξανθιωτών όταν και όποτε με χρειαστούν».

Αυτό δήλωσε ο γιατρός βουλευτής της ΝΔ Ξάνθης και μακάρι τα πράγματα να πάνε καλλίτερα και να μην χρειαστεί η εθελοντική παρουσία των δύο βουλευτών της Ξάνθης κκ Τσιλιγκίρη και Μπουρχάν ο οποίος με δημόσια ανακοίνωση του δήλωσε ότι παραμένει στην διάθεση του νοσοκομείου της Ξάνθης.

Για να πούμε όμως του στραβού το δίκιο, οι δύο βουλευτές, αντί να επιθυμούν την εθελοντική εργασία στο νοσοκομείο της Ξάνθης, είναι προτιμότερο να πιέσουν μέσα στην βουλή την άρχουσα πολιτική ελίτ για να αυξηθούν οι ΜΕΘ και τα κρεββάτια covid-19 καθώς και την επίλυση του νομικού πλαισίου περί εθελοντικής εργασίας των πολιτών καθώς και την άμεση συνεισφορά των ιδιωτών ιατρών στο σύστημα υγείας.

Εκτιμούμε ότι η προσφορά τους σε αυτόν τον τομέα θα είναι ποιο προσοδοφόρα για τους πολίτες της Ξάνθης.

Κατά τα άλλα, να χαιρετίσουμε την πρόθεση των γιατρών βουλευτών του νομού για την εθελοντική τους παρουσία στην δημόσια υγεία.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ