1300 λαθρομετανάστες (μία μικρή κωμόπολη) πέρασαν μόνο τον Οκτώβριο από τον «απόρθητο» Έβρο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Είναι τραγικά τα αποτελέσματα της λειτουργίας του Ελληνικού Κράτους στο θέμα της διαχείρισης της λαθρομετανάστευσης όπου αυτή η ολιγωρία των αρχών ασφαλείας, αν δεν σημαίνει ανικανότητα, τότε είναι ύποπτη.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας, παρά τα αντίθετα που ανακοινώνει το αρμόδιο υπουργείο του κ. Μυταράκη καθώς και το υπουργείο του κ. Χρυσοχοίδη ότι ο Έβρος είναι «διάτρητος» αφού σχεδόν κάθε μήνα περνά μία κωμόπολή λαθρομεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα, αλλοιώνοντας με ταχύτατο ρυθμό των Ελληνικό πληθυσμό.

Είναι αδιανόητο ο Ελληνικός λαός να στερείται τα πάντα για να μπορεί να συντηρεί τις δυνάμεις προστασίας των συνόρων και τα σύνορα να μένουν απροστάτευτα.

Κύριε Χρυσοχοΐδη έχετε αποδείξει ότι δεν έχετε την ικανότητα να προστατεύσετε τα σύνορα. Αφήστε τον Στρατό να κάνει την δουλειά του.

Οι λαθρομετανάστες είναι εχθροί που παραβιάζουν τα σύνορα της χώρας και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπισθούν.

Η πολλή  σας δημοκρατία κύριε Χρυσοχοΐδη, προσθέτει πολλά δεινά στην χώρα που θα κληθούν οι επόμενες γενιές Ελλήνων, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, όταν θα τους καταντήσετέ μειονότητα στην ίδια τους την χώρα, να κληθούν να τα αντιμετωπίσουν.

Κύριε Χρυσοχοΐδη ξυπνήστε. Δεν είναι όλα «δημοκρατία» και «φιλευσπλαχνία» όπως εσείς και ο κ. Μητσοτάκης την αντιλαμβάνεσθαι.