Το νέο ΕXIT The Coffee Spot είναι πλέον γεγονός

Μία πολύ σοβαρή επιχειρηματική προσπάθεια του Βαγγέλη Χατζηεφραιμίδη και της συζύγου του Θωμαής, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής , με την συνδρομή του Αρχιτέκτονα Μηχανικού Στέφανου Μακρή, ήταν μία ευχάριστη και συνάμα χρηστική έκπληξη, αφού το τελικό αποτέλεσμα, δικαίωσε τους επιχειρηματίες και τους πελάτες.

Το νέο EXIT, δίπλα στο παλιό , στην Ανδρέου Δημητρίου 138, ξεκίνησε ήδη την λειτουργία του.

Φωτεινό, με χρώματα που προδίδουν νότες αισιοδοξίας και ζεστασιάς που δεν  συναντάς σε άλλες επιχειρήσεις καφέ στην Ξάνθη.

Η λειτουργία του νέου ΕXIT The Coffee Spot, πραγματοποιήθηκε πρωτίστως με σκοπό την πιο άνετη εξυπηρέτηση και παραμονή των πελατών στον πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο του , φυσικά όμως και την πιο άνετη λειτουργία της υπηρεσίας delivery , πράγμα που σημαίνει ότι η παράδοση γίνεται ακόμα πιο γρήγορα, διότι ο καφές, εκτός από ποιοτικός , πρέπει να πίνετε και γρήγορα, τουλάχιστον να παραδίδεται στον χρόνο που πρέπει.

Τέλος, ο  Βαγγέλης Χατζηεφραιμίδης, δήλωσε ότι μια δοκιμή θα μας πείσει!

Με αυτό το σκεπτικό, δημιούργησε εκείνες τις υποδομές οι οποίες θα επιτρέψουν στο προσωπικό να λειτουργήσει άνετα και γρήγορα, με γνώμονα πάντοτε την διατήρηση της ποιότητας και της άμεσης εξυπηρέτησης των πελατών.

Ποιο κάτω θα δούμε «κωδικοποιημένους» τους λόγους που επέβαλαν το ξεκίνημα του νέου ΕXIT The Coffee Spot έτσι όπως μας τα παρουσιάζει ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Χατζηεφραιμίδης.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Να θυμίσουμε ότι το EXIT The Coffee Spot, είναι μία οικογενειακή επιχείρηση και τα βήματα προς την ανάπτυξη της επιχείρησης αυτής , είναι βήματα που έχουν επίκεντρο πρώτα τον Ξανθιώτη και αυτός είναι ο λόγος που οι συμπολίτες μας στηρίζουν μία επιχείρηση η οποία τους σέβεται, εκτιμά την στήριξή τους και κάθε μέρα γίνεται καλύτερη προσφέροντας ποιότητα και άπειρες παροχές.

ΠΑΡΟΧΕΣ: Το νέο ΕXIT The Coffee Spot, με γνώμονα πάντοτε τις επιταγές της πολιτείας αναφορικά με την πανδημία και τα μέτρα προστασίας, έχει την δυνατότητα να σας φιλοξενήσει οποιαδήποτε στιγμή από τις 6 το πρωί έως και και μετά τις 10 το βράδυ , για να απολαύσετε το γεμάτο αρώματα καφεδάκι σας, την γρανίτα, μιλκ σεικ ,τα σάντουιτς και τα σνακς , ακόμα και τα κοκτεϊλ σας. Μπορείτε να δείτε τις αγαπημένες σας ομάδες και όχι μόνο καθώς και πολλά άλλα που έρχονται…