Τα ίδια παπαγαλάκια λένε ότι είμαστε ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΙΝΑΛ ή ΝΔ (ανάλογα πως τους βολεύει)

«Ενοχλεί» η XanthiTimes.gr προφανώς γιατί ασκεί κριτική στους έχοντες εξουσία ή ίσως χαλάει την «σούπα» σε οσφυοκάμπτες και σε ανθρώπους που δεν έβαλαν «πενιά» στην ζωή τους και την βγάζουν στον «αφρό».

Φτάνουν στα αυτιά μας λόγια του τύπου ότι η xanthitimes.gr είναι ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ – ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει την αντιπολίτευση ξεχνώντας ότι επί ΠΑΟΣΟΚ ο πρώην υπουργός Ξυνίδης με αγωγή του μας ζητούσε 100.000 ευρώ αποζημίωση για άρθρο που δεν ήταν στα «μέτρα» του σε μία προσπάθεια να μας φιμώσει και επί ΣΥΡΙΖΑ είχε πέσει απαγορευτικό και δεχόμασταν απειλές από τον πρώην υπουργό Γιαννιακίδη για μηνήσεις και αγωγές γιατί δεν άρεσαν αυτά που γράφαμε.

Σήμερα είμαστε σε «καθεστώς» μήνυσης από τον δήμαρχο Ιάσμου Οντερ Μουμίν σε μια ακόμη προσπάθεια να μας φιμώσουν.

Καλά κάνουν. Αυτοί την δουλειά τους και εμείς την δουλειά μας.

Εμείς απλά ασκούμε κριτική και καυτηριάζουμε τους ανθρώπους της εξουσίας που «καβάλησαν» το καλάμι.

Αν αυτό δεν αρέσει … αυτό είναι δεν έχει άλλο.

Και στην παρούσα φάση ασκούμε κριτική σε ανθρώπους που έχουν εξουσία και κοιτάζουν την πάρτη τους ανεξάρτητα αν είναι γαλάζιοι, κόκκινοι, ή ροζ.

Το χρώμα μας αφήνει αδιάφορους, άλλωστε στην ηλικία μας, είναι δεδομένη η αχρωματοψία και λέμε στα παπαγαλάκια που μουρμουράνε για να μας αποκόψουν από παντού είτε αυτό είναι κρατική προβολή είτε είναι ανάθεση, ότι εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κρίνουμε σωστό απέναντι στους αναγνώστες μας.

Καλά θα κάνουν τα παπαγαλάκια που είναι δίπλα σε ανθρώπους της εξουσίας, αντί να τους λένε ότι η XanthiTimes.gr είναι ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ ή οτιδήποτε άλλο, αφού περνάει ο λόγος τους, να τους πούνε να κάνουνε και λίγα πράγματα που θα καλυτερέψουν το παρών και το μέλλων των πολιτών.

Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.

Τουλάχιστον να δικαιολογούν και τις «δουλειές» τους με την εξουσία.