Έχουμε αναφέρει επανειλημμένα ότι ο κ. Δερμεντζίδης και Παρασκευάς, υπεύθυνοι του ελαιοτριβείου “Το Λιοτρίβη” στο Τύμπανο Ξάνθης, συμπαραστέκονται στην κοινωνία. Εκτός όμως από τις μεμονωμένες περιπτώσεις στήριξης ανήμπορων συμπολιτών μας, το “Λιοτρίβη” στηρίζει το γηροκομείο Ξάνθης αφού του  “βγάζει” το λάδι αφιλοκερδώς.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Λιοτρίβι “έβγαλε” το λάδι από τις ελιές που μάζεψαν οι εθελοντές της Ξάνθης.
Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, του προέδρου του γηροκομείου της Ξάνθης Γιάννη Παπαχρόνη.
ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ “ΔΕΡΜΕΤΖΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε”
Το πρώτο λαδάκι, και μάλιστα αγουρέλαιο της χρονιάς είναι γεγονός. Από την αγάπη όλων σας που βοηθάτε εθελοντικά και κάποιοι προσφέρετε και τα κτήματα και τα ελαιόδεντρά σας, μαζεύτηκαν σε λίγες μέρες 1.400 ελιές και «βγάλαμε» 179 λίτρα αγουρέλαιο (αναλογία περίπου 1 στα 7,8)-πεντανόστιμο και άμεσα καταναλώσιμο, ιδίως στις πράσινες σαλάτες αλλά και στην μαγειρική μας!
Ευχαριστούμε το ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ «ΔΕΡΜΕΤΖΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ » στο Τύμπανο Ξάνθης για τη δωρεάν παροχή όλων των υπηρεσιών του. Καλές δουλειές κυρ Βαγγέλη και Κώστα.
Σας ευχαριστούμε όλους σας.
Περιμένουμε τους εθελοντές μας αυτή την Κυριακή, 1 Νοεμβρίου στις 07:30πμ, και με σημείο συνάντησης τα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», στη Δημοτική Αγορά Ξάνθης, προκειμένου αν είναι καλός ο καιρός να κάνουμε μια μεγάλη εθελοντική εξόρμηση για το μάζεμα της ελιάς στα κτήματα της περιοχής Μυρωδάτου και Λεύκης. Τηλέφωνο γα οδηγίες και συμμετοχή στο 2541 023114 (γηροκομείο Ξάνθης κα Σοφία Παροτσίδου).