Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων (4) αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 16-10-2020 το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Μύστακα Ροδόπης, φέροντας δύο κυνηγετικά όπλα, προσέγγισαν έξι (6) αλλοδαπούς και τους ζήτησαν χρήματα και κινητά τηλέφωνα, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησαν προς το μέρος τους, τραυματίζοντάς τους και ακολούθως αφαίρεσαν τα σακίδιά τους, τα οποία περιείχαν προσωπικά αντικείμενα, κινητά τηλέφωνα και χρήματα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου οι τρεις παρέμειναν για νοσηλεία, ενώ οι άλλοι τρεις εξήλθαν μετά την παροχή πρώτων βοηθειών. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά από την ανακοίνωση της αστυνομίας  οι δράστες αυτής της «ληστείας» αναζητούνται από την αστυνομία και μάλιστα επισταμένα.

Τα συμπεράσματα είναι δύο.

Αν είναι Έλληνες αυτοί που λήστεψαν τους λαθρομετανάστες απλά την “πάτησαν”. Όλο το σύστημα που καταδυναστεύει τους Έλληνες,  για να αποδείξει ότι λειτουργεί δημοκρατικά, θα τους βρει, θα χαλάσει τον κόσμο, αλλά θα τους βρει και θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά όπως τον Εβρίτη κυνηγό – αγρότη, που το σύστημα που διοικεί την Ελλάδα, του «έριξε» 26 μήνες φυλακή, επειδή προσπάθησε ο βλάξ, να προστατεύσει τα σύνορα, την γη των προγόνων του.

Το σύστημα θα βρει λοιπόν τους 4 ληστές και αν είναι Έλληνες, κάτι που δεν πιστεύουμε, ποιο πιθανό είναι να είναι αλλοδαποί, απλά αν είναι Έλληνες το σύστημα απλά,  θα τους «ξεσκίσει».

Τώρα αν στην θέση των λαθρομεταναστών, ήταν Έλληνες που ληστεύτηκαν και κακοποιήθηκαν από αλλοδαπούς, βλέπε ληστείες στον Έβρο από λαθρομετανάστες και στην Μόρια, δεν πειράζει, ούτως οι άλλως, οι Έλληνες Πολίτες σε αυτόν τον τόπο είναι αναλώσιμοι.

Βέβαια, το σύστημα θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του, έτσι για να έχουμε να λέμε, μήπως η ληστεία είναι «άτυπη» όπως και οι ίδιοι λαθρομετανάστες στον τόπο μας