Τώρα που τελειώσαμε με την Χ.Α και αποκαταστήσαμε την δημοκρατία,  μήπως μπορούμε να δούμε που έφτασε το  oruc reis;

Θα έλεγα ότι είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα.

Τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών, εδώ και μέρες,  έχουν σαν κύριο θέμα τις ποινές της Χ.Α. και τα του κορωνοϊού και τρίτο θέμα τον Ερντογάν που θέλει σώνει και καλά να κερδίσει τα πάντα, εκβιάζοντας, απειλώντας και είναι έτοιμος να βάλει φωτιά στην Μεσόγειο  αλλά, όλο το περίεργο επικοινωνιακό σύστημα της Χώρας, έσωσε την δημοκρατία, την στιγμή που όπου νάνε  ο σφαγέας Ερντογάν θα φτάσει τα 6 μίλια στο Κατελόριζο.

Ευτυχώς που ο Πάϊατ με στενό συνεργάτη πήγαν στο  ΥΠΕΘΑ σήμερα το απόγευμα και τα μεγάλα κανάλια ευαισθητοποιήθηκαν ή πήραν χαμπάρι ότι κάτι τρέχει στην γειτονιά μας και άλλαξαν την σειρά των θεμάτων, τονίζοντας όμως ότι η κ. Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ με απόφαση του Πρωθυπουργού της ΝΔ διορίζεται Διευθύντρια στον ΟΟΣΑ, έλα @@@@ στον τόπο σου. Ώρα όμως που διάλεξε ο Κ. Μητσοτάκης να το ανακοινώσει;

Ειλικρινά δεν ξέρω με τι είναι ποτισμένος ο Ελληνικός Λαός και αντί να ασχοληθεί με το γεγονός ότι ο Ερντογάν είναι αποφασισμένος να αιματοκυλίσει τον τόπο, παρακολουθεί τα κεντρικά δελτία ειδήσεων να τακτοποιούν τους εγκληματίες της Χ.Α. στα κελιά τους, την ώρα που οι Αμερικάνοι επίσημοι βρίσκονται στο ΥΠΕΘΑ  σίγουρα όχι για καλό. Περισσότερο μου κάνει για να στριμώξουν την Ελλάδα παρά για να αντιμετωπίσουν την επιθετικότητα του Ερντογάν. Μένει να το δούμε τις επόμενες μέρες και ελπίζω όχι σε ώρες.

Ευτυχώς δηλαδή, γιατί διαφορετικά θα γέμιζαν τα Δελτία Ειδήσεων  με την απόφαση του Μητσοτάκη να βάλει την πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ διευθύντρια στον ΟΟΣΑ.

Αυτό βέβαια δείχνει δύο πράγματα. Ή ο Μητσοτάκης είναι και λίγο ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ ή πραγματικά προσπαθεί να διοικήσει την Ελλάδα με πυροτεχνήματα για να ξεχάσουμε … άραγε τι;

Τον Ερντογάν που το ένα του ποδάρι είναι μέσα στο σπίτι μας;

Τι στην ευχή δεν καταλαβαίνει ο μέσος πολίτης σε τούτον τον τόπο;

Βρε μπας και είμαστε όλοι για δέσιμο;