Αν την έβλεπε κανείς με τη στολή της, σίγουρα θα ήθελε να του κάνει τουλάχιστον έναν έλεγχο για εξακρίβωση στοιχείων. Η εντυπωσιακή ξανθιά, όμως, έκρυβε καλά ένα τεράστιο μυστικό που μόλις αποκαλύφθηκε έκανε πάταγο.

Για επτά χρόνια κατάφερε να κρατήσει κρυφή τη διπλή ζωή της, αφού μόλις τελείωνε από την υπηρεσία της πετούσε τη στολή, φορούσε σέξι λάτεξ αμφίεση και έπαιρνε μέρος σε πάρτι με τρελές σεξουαλικές προτιμήσεις!

Η ίδια μίλησε για αυτό, τρία χρόνια μετά την παραίτησή της από την αστυνομία και εξήγησε πως μπήκε σε αυτή τη διαδικασία και τι ήταν αυτό που την οδήγησε στο να είναι… όργανο της τάξης την ημέρα και το βράδυ ιέρεια του σεξ!

Για επτά χρόνια μια γυναίκα διατηρούσε διπλή ζωή καθώς το πρωί ήταν αστυνομικός και το βράδυ φορούσε σέξι λάτεξ εσώρουχα και έπαιρνε μέρος σε σαδομαζοχιστικά πάρτι!

Η Σάρα Κέλερ, από τη Γερμανία, λοιπόν από το 2011 κι έπειτα έπαιρνε μέρος σε αυτά τα πάρτι. Όπως είπε εμπνεύστηκε από τις γυναίκες που δούλευαν στη βιομηχανία του έρωτα, τις οποίες είχε γνωρίσει όσο έκανε υπηρεσίες σαν αστυνομικός.

«Η αστυνομία ήταν σαν το σπίτι μου, ήταν μια εξαιρετική δουλειά αλλά κάτι μου έλειπε», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «μου δίνει ικανοποίηση να καθοδηγώ ανθρώπους και να ασκώ τη δύναμή μου πάνω τους».

Όπως υποστήριξε, για επτά χρόνια κράτησε κρυφή τη διπλή ζωή της μέχρι που κάποιες φωτογραφίες της από ένα σαδομαζοχιστικό πάρτι κυκλοφόρησαν στα κινητά των συναδέλφων της. Μετά από αυτό παραιτήθηκε, αλλά μόνο… χαμένη δεν βγήκε.

Πλέον, όπως υποστηρίζει η ίδια, ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τη βιομηχανία του σεξ και κερδίζει 100.000 λίρες τον χρόνο. Παράλληλα, διατηρεί σελίδα στο Instagram η οποία αριθμεί πάνω από 28.000 followers και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αποκομίζει κέρδη και από εκεί!

Πηγή: aftodioikisi.gr