Η “παλαιοκοματίλα” συνεχίζεται. Ακόμη μία αποτυχούσα υποψήφια βουλευτής η Αλέβ Σαμπάν Ογλού  “τακτοποιείται” σε θέση του δημοσίου με μοναδική “προσφορά” τους μειονοτικούς ψήφους που τόσο ανάγκη έχει ο Χ. Μέτιος για τις επόμενες εκλογές.

Όταν νέοι πολιτικοί   όπως ο Χ. Μέτιος πέφτει στα δίχτυα της παλαιοκομματικής συνταγής σίγουρα δεν υπάρχει σωτηρία στον τόπο.

Με απόφαση του περιφερειάρχη Χ. Μέτιου οπαδό της λογικής να “τακτοποιήσουμε” τα δικά μας παιδιά προσέλαβε την νομικό κ. Αλέβ Σαμπάν αποτυχούσα υποψήφια βουλευτή με την ΝΔ Ξάνθης στις προηγούμενες εκλογές, ως ειδικό σύμβουλό του μεταξύ των πολλών ειδικών συμβούλων που πληρώνει ο λαός της Περιφέρειας. Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έργο θα προσφέρει ακόμη ένας ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη, σίγουρα όμως τον φέρνει πιο κοντά στις μειονοτικούς ψήφους στις επόμενες εκλογές.

Έχουμε την γνώμη ότι ο κ. Μέτιος βαδίζει σα χνάρια του Μ. Τσέπελη όπου στο τέλος θα μετρά μόνο τους μειονοτικούς ψήφους.

Ειδική σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜΘ σε θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ορίστηκε η δικηγόρος Αλέβ Σιαμπάν Ογλού από την Ξάνθη

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, η δικηγόρος Αλέβ Σιαμπάν Ογλού από την Ξάνθη ορίστηκε ειδική σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, η κ. Αλέβ Σιαμπάν Ογλού είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια στο Γενικό Μητρώο Διαμεσολαβητών και στο παρελθόν παρείχε νομικές υπηρεσίες στο Δήμο Μύκης και στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Μύκης.