Το υπουργείο Παιδείας την «πάτησε» όπως το Τουρισμού, άνοιξε βιαστικά τα σχολεία, τώρα μαζεύει κρούσματα

ΚΥΡΙΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΜΗ ΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

 

Είχαμε γράψει επανειλημμένα ότι η κ. Κεραμέως βιάστηκε να ανοίξει τα σχολεία και έτσι μετά το κρούσμα σε σχολείο της Ξάνθης και της Καβάλας  καταγράφηκε κρούσμα του νέου κορωνοϊού και στην Κομοτηνή όπου σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο θα κλείσει το σχολείο γιατί η εκπαιδευτικός που προσβλήθηκε δίδασκε σε δύο τμήματα του μειονοτικού σχολείου Μάστανλη Κομοτηνής.

Αν λάβει υπόψη κανείς ότι στις κλειστές κοινωνικές ομάδες λόγω συγχρωτισμού η διασπορά του υιού θεωρείται δεδομένη.

Η εικόνα μετά της καταλήψεις και τα κρούσματα που καταγράφονται στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα, το λιγότερο που σηματοδοτεί από την πλευρά της κυρίας Κεραμέως είναι ανευθυνότητα και τίποτε άλλο και  ακόμη χειρότερα εφ’ όσον δεν πάρθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας των μαθητών όπως μικρότερα τμήματα, περισσότεροι εκπαιδευτικοί δείχνει αδιαφορία από την πλευρά του υπουργείου και σήμερα καλείται η κοινωνία, έχοντας πάνω από τον λαιμό της τους αυταρχικούς νόμους περί προστίμων της κυβέρνησης, να διαχειριστεί το κακό που βρήκε ή πρόκειται να βρεί τις οικογένειες.

Κυρία Κεραμέως εφαρμόστε από «χθες» την τηλεκπαίδευση.  Μη βάζετε σε κίνδυνο τις ζωές των μαθητών και των οικογενειών τους.