Ο δήμαρχος Ιάσμου συνεχίζει να μας εκπλήσσει αρνητικά καθώς προβαίνει διαρκώς σε ενέργειες που τον εκθέτουν.

  1. Τα Δημοτικά Συμβούλια και η Οικονομική Επιτροπή εδώ και έξι μήνες συνεδριάζουν δια περιφοράς δηλαδή χωρίς να γίνεται συζήτηση επί των θεμάτων ούτε να δίνεται η δυνατότητα στην πλειοψηφία να θέσει προτάσεις και προβληματισμούς. Η Αντιπολίτευση έχει επανειλημμένα ζητήσει από τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνονται με τηλεδιάσκεψη ή δια ζώσης όπως κάνουν και άλλοι Δήμοι της χώρας. Βέβαια την ευθύνη για αυτό φέρει κυρίως ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ο οποίος αν και εκλεγμένος από όλο το Δ.Σ. δεν ικανοποιεί το αίτημα της πλειοψηφίας αλλά λειτουργεί ως φερέφωνο του Δημάρχου. Δυστυχώς η στάση του Προέδρου θα μας αναγκάσει να αλλάξουμε κι εμείς στάση απέναντι του ως Μείζων Αντιπολίτευση.
  2. Εδώ και κάποιες ημέρες ο Δήμαρχος μοιράζει δεκατιανό στα Νηπιαγωγεία του Δήμου. Καλή κίνηση σαφώς στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε. Διευκρινίσεις όμως δε δόθηκαν ποτέ παρά μόνο φωτογραφικό υλικό που δείχνει υπάλληλο, αντιδημάρχους και νηπιαγωγούς να δίνουν στα νήπια τροφή . Δεν έχει γίνει γνωστό υπό ποιες συνθήκες παρασκευάζονται και μεταφέρονται τα γεύματα , ωστόσο πολύ καλά γνωρίζουμε πως τα τρόφιμα μοιράζονται στα Νηπιαγωγεία με Ι.Χ. χωρίς να τηρούνται τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Άρα αυτή η φαινομενικά καλή κίνηση του Δημάρχου είναι ουσιαστικά μια “υγειονομική βόμβα” που ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανατιναχθεί στα χέρια των παιδιών μας.
  3. Η αποστολή υδραυλικού και φορτωτή -εκσκαφέα με τον χειριστή του στον Δήμο Αργιθέας Καρδίτσας ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης μας χαροποιεί ιδιαίτερα και θα μας χαροποιούσε περισσότερο αν το είχαμε συναποφασίσει.
  4. Η γεμάτη στόμφο ανακοίνωση του Δημάρχου ότι θα δώσει δημοτικές εκτάσεις για την καλλιέργεια Μύρτιλου και επιδότηση 10.000 ευρώ σε δημότες, μας αναγκάζει να του υπενθυμίσουμε ότι οι δημοτικές εκτάσεις δεν είναι κτήμα του και τα χιλιάρικα των ευρώ δεν είναι μάσκες για να τα δωρίζει με δική του αποκλειστικά απόφαση.