Τελικά ποιος θα σταματήσει τους λαθροεισβολείς όταν ο ντόπιος πληθυσμός, απαραίτητος στις δυνάμεις ασφαλείας τιμωρείτε;

ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕΣ ΑΠΟ “ΜΕΣΑ”

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, σήμερα συνελήφθησαν μόνο 3 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

 

Και όπως δείχνουν τα πράγματα, μετά την καταδίκη του Εβρίτη εθελοντή συνοριοφύλακα, οι λαθρομετανάστες θα συνεχίσουν να έρχονται και οι δουλέμποροι θα συνεχίσουν το έργο τους.

Οι λαθρομετανάστες  θα συνεχίσουν να έρχονται απρόσκλητοι ή πιεσμένοι από τον Ερντογάν,  προκαλώντας στο διάβα τους ζημιές, αλλοιώνοντας τον πληθυσμό της Χώρας, ισλαμοποιόντας τις πόλεις μας αργά αλλά σταθερά και αντί η πολιτεία να στηρίζει τους ντόπιους Εβρίτες που στηρίζουν τις δυνάμεις αποτροπής στα σύνορα επειδή γνωρίζουν τα κατατόπια, τους καταδικάζει με τον χειρότερο τρόπο με εξοντωτικές ποινές καταρρακώνοντας την περηφάνια τους και την επιθυμία να ενισχύσουν το έργο του Στρατού και της Αστυνομίας.

Από τον καιρό που η Τουρκία αργά, αλλά σταθερά, εξαναγκάζει εδώ και μία επταετία περίπου τους λαθρομετανάστες να έρθουν στην χώρα μας, βγήκαν, κατά την εκτίμηση μας,  τα εξής συμπεράσματα.

Πρώτον. Οι λαθρομετανάστες ήρθαν στην χώρα μας με βάση σχεδίου της Τουρκίας.

Όλοι γνώριζαν ότι η εμπλοκή της Τουρκίας στο Συριακό Μέτωπο είχε δύο στόχους.

Πρώτον να πλήξει τους Κούρδους επαναστάτες και μετά, με βάση τον σχεδιασμένο υβριδικό πόλεμο, να χρησιμοποιήσει αυτούς τους δύστυχους ανθρώπους ως προμετωπίδα για να πλήξη την Ελλάδα. Αποδείχθηκαν και τα δύο στην πράξη.

Το σχέδιο της εχθρικής Τουρκίας, εκτιμούμε  από το αποτέλεσμα, στέφθηκε με επιτυχία, πιάνοντας εξ απήνης την πολιτική ελίτ της Χώρας μας, η οποία μετά το «ηρωικό» και στοχευμένο μνημόνιο του Γ. Παπανδρέου, εκπορευόμενο από οικονομικές δυνάμεις, αναλώθηκε στο ποιος θα κάνει την μεγαλύτερη ζημιά στην χώρα υπογράφοντας το ένα μνημόνιο μετά το άλλο και κάνοντας διαγωνισμό ποιος θα πει το μεγαλύτερο «ναι» στα γεράκια των τοκογλύφων.

Όσο λοιπόν οι πολιτική ελίτ της Χώρας συναγωνίζονταν ποιος από όλους θα κάνει την μεγαλύτερη ζημιά στην Χώρα, ο Ερντογάν κατάφερε και οργάνωσε την επίθεσή του με βάση τους λαθρομετανάστες.

Από εκεί ξεκίνησε η ήτα της Χώρας μας και χάρις σε αυτούς, η Ελλάδα σήμερα χωρίς να ρίξει ούτε μία ντουφεκιά σέρνετε στον διάλογο της ήττας με την Τουρκία.

Η χώρα δεν έφτασε τυχαία σε αυτό το σημείο.

Όταν επί Τσίπρα η λέξεις Έθνος, Εθνικός προς χάριν των λαθρομεταναστών ήταν απαγορευμένες, ήρθε ο Μητσοτάκης για να τις ποινικοποίησή καταδικάζοντας τους Έλληνες επειδή ακριβώς προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο να στηρίξουν τις έννοιες Πατρίδα, Έθνος, Εθνικό.

Άλλωστε τι να περιμένει κανείς όταν στο τιμόνι του Προστασίας του Πολίτη είναι επικεφαλής ένας ντεμέκ «προοδευτικός» παιδί του διεθνιστή Σημίτη;

Λυπάμαι Ελλάδα αλλά έχασες από «μέσα».