Τζιχάτ και Μουχταρίδης στο πλευρό σας, με άριστη επαγγελματική κατάρτιση και κυρίως λογικές τιμές

Το φανοποιείο του Ντελή Τζιχάτ και το βαφείο του Σάκη Μουχταρίδη, είναι δύο ανεξάρτητες επιχειρήσεις που συνεργάζονται άψογα και είναι δίπλα.

Γνώστες του αντικειμένου με πολυετή πείρα, κυρίως όμως η ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και το «φινίρισμα» της δουλειάς που είναι χρήσιμη στο αμάξωμα και θα  στηρίξει την χρήση του αυτοκινήτου για πολλά χρόνια.

Ο Ντελή Τζιχάτ πλέον δραστηριοποιείται και στην εμπορία αυτοκινήτων.

Ο Σάκης Μουχταρίδης μετά την συνεργασία που υπέγραψε με γνωστή εταιρεία χρωμάτων, χρησιμοποιεί πλέον τα χρώματα που αντέχουν στον χρόνο.

Σάκης Μουχταρίδης βαφέας αυτοκινήτων και Ντελή Χ. Τζιχάτ φανοποιός. Δύο γείτονες αυτοαπασχολούμενοι που αγαπούν και σέβονται τις δουλειές τους, κυρίως όμως, τον πελάτη

Μία άριστη συνεργασία που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για τους ίδιους και για τους πελάτες τους.

Δύο ανεξάρτητες επιχειρήσεις, δύο ανεξάρτητοι αυτοαπασχολούμενοι που με την προσωπική τους δουλειά, την χρίση ανταλλακτικών και ποιοτικών υλικών βαφής, στηρίζουν τους πελάτες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο μεν Ντελή Χ. Τζιχάτ με την πολύτιμη πείρα που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια, είναι σε θέση να τοποθετήσει στο αυτοκίνητο του πελάτη τα καλλίτερα ανταλλακτικά στις καλλίτερες τιμές και φυσικά να τα προσαρμόσει με εγγύηση χιλιοστού καθώς επίσης ο κ. Τζιχάτ, αντιπροσωπεύει τα καλλίτερα αυτοκίνητα και ανταλλακτικά στις καλλίτερες τιμές.

Όσο για τον Σάκη Μουχταρίδη, όλη η αγορά της Ξάνθης γνωρίζει ότι έχει τρέλα με την δουλειά του. Είναι άξιο αναφοράς ότι ο Σάκης χρησιμοποιεί τα καλύτερα και ποιοτικότερα ακρυλικά χρώματα σε μία προσπάθεια να ικανοποιήσει τον πελάτη απόλυτα και να ενισχύσει την ταυτότητα του.

Ως γνωστόν το τελικό αποτέλεσμα ενός τεχνίτη, “κυκλοφορεί”  στους δρόμους. Εκεί το βλέπουν, το εκτιμούν και το αξιολογούν οι πολίτες – μελλοντικοί πελάτες.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός που οι επαγγελματικοί τους χώροι είναι πάντα γεμάτοι από αυτοκίνητα που χρειάζονται λαμαρινοδουλειά και αυτοκίνητα που προετοιμάζονται για να μπουν στον “φούρνο”.

Η γρήγορη αξιολόγηση, κοστολόγηση λόγω εμπειρίας, η άμεση αποκατάσταση των ζημιών  η άριστη εργασία, η ευγένεια και οι λογικές τιμές, είναι στις αρχές των επιχειρήσεων τους.

Ντελή Χ. Τζιχάτ προτεραιότητα μας ο πελάτης

Ο υπεύθυνος του φανοποιείου στο 2ο χιλμ Ξάνθης Καβάλας κ. Ντελη χ. Τζιχατ  εδώ και αρκετά χρόνια έχει κατασταλάξει για τους στόχους της επιχείρησης του.

Αναφέρει ότι σημασία για αυτόν και τους συνεργάτες του, έχει ο πελάτης και εξηγώντας λέει ότι όταν ο πελάτης φύγει ευχαριστημένος από το μαγαζί του, με όλα τα γραφειοκρατικά σημεία μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών τελειωμένα, είναι βέβαιο ότι θα πει και δύο κουβέντες καλές για την επιχείρηση του στην αγορά και αυτό πάντοτε καταγράφεται στα συν της επιχείρησης.

Ο κ. Τζιχάτ χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, ευγένεια και δίνει σημασία μέχρι και το τελευταίο σημείο του προς αποκατάσταση αυτοκινήτου, για να «έρθει» στην τελειότητα.

Μπορεί και εφοδιάζει με τα σωστά ανταλλακτικά το όχημα.

Οι παρεμβάσεις του στα σημαντικά σημεία που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής ως προς το «δέσιμο» του αυτοκινήτου, είναι καίριες. Ο ίδιος τονίζει ότι όταν το αυτοκίνητο βγει στους δρόμους πρέπει να είναι ασφαλές όπως και πριν το ατύχημα. Άρα, συνεχίζει ο κ. Τζιχάτ, το αυτοκίνητο πρέπει να είναι «ζυγιασμένο» όπως ακριβώς όταν βγήκε από το εργοστάσιο.

Θα πρέπει δε να σημειωθεί ότι ο κ. Τζιχάτ ασχολείται με το εμπόριο των αυτοκινήτων. Έχει την δυνατότητα να προσφέρει αυτοκίνητα στους ενδιαφερόμενους από την ντόπια και ευρωπαϊκή αγορά σε πολύ σωστές τιμές.

Σάκης Μουχταρίδης, όταν το μεράκι γίνεται επάγγελμα…

Το  βαφείο αυτοκινήτων και Μοτό του Σάκη Μουχταρίδη, έρχεται να συμπληρώσει η εμπειρία που αποκτήθηκε

τόσα χρόνια και που μεταφράστηκε  από την εμπιστοσύνη των Ξανθιωτών.

Σάκης Μουχταρίδης/Βαφείο αυτοκινήτων και ΜΟΤΟ/ Πάθος με την τελειότητα

Το όνομα του Σάκη Μουχταρίδη είναι γνωστό στην αγορά της Ξάνθης και όχι μόνο.

Η εταιρεία Βαφείο αυτοκινήτων και ΜΟΤΟ στο 2ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας, στην Ξάνθη, με υπεύθυνο τον  Σάκη Μουχταρίδη που το όνομα του “παίζει” πολύ στην αγορά όχι μόνο για την άριστη δουλειά του αλλά για την “τρέλα” που έχει για την δουλειά του. Ένα μεράκι που το έκανε επάγγελμα από την πρώτη του νιότη.

 

Παθιασμένος με την δουλειά

Ο ίδιος ο Σάκης Μουχταρίδης παθιασμένος με το τελικό αποτέλεσμα, δίνει στην κυριολεξία σημασία και στην μικρότερη λεπτομέρεια που μπορεί να πάει ο νους ενός επαγγελματία κυρίως όμως του πελάτη. Δεν αντέχει στην σκέψη, ο πελάτης, να του πει ότι αυτό το σημείο του αυτοκινήτου ή της ΜΟΤΟ, έστω και αν δεν φαίνεται, δεν είναι βαμμένο. Κάτι που δεν συμβαίνει ποτέ. Ο ίδιος μας λέει πώς όταν κλείνονται οι συμφωνίες με τους πελάτες του,  συμπεριλαμβάνονται και όλες οι λεπτομέρειες.

Σάκης Μουχταρίδης: Το συντηρημένο αυτοκίνητο φαίνεται από το χρώμα του

Επιμένει ο Σάκης Μουχταρίδης, ότι ένα αυτοκίνητο είναι συντηρημένο και άρα ασφαλή στο δρόμο, όταν το χρώμα του είναι προσεγμένο, κερωμένο και γενικά συντηρημένο. «Φτάνει μία ματιά για να καταλάβεις ότι το αυτοκίνητο είναι συντηρημένο μόλις δεις το χρώμα του. Αν εγκαταλείψεις την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου είδη έχεις εγκαταλείψει και την μηχανική του συντήρηση και άρα την ασφάλεια του οδηγού και των συν επιβαινόντων».

Η συντήρηση του χρώματος δεν κοστίζει αρκεί να γίνεται στην ώρα του και κυρίως από ειδικό. «Άραγε έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πόσοι έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν καινούριο αυτοκίνητο κάθε πενταετία»;

Στην συνέχεια ο κ. Μουχταρίδης υπενθυμίζει στους ιδιοκτήτες των ΙΧ ότι θα πρέπει τους χειμερινούς μήνες που το αυτοκίνητο ταλαιπωρείτε λόγω των καιρικών συνθηκών, είναι καλό να επισκεφθούν ένα φίλο τους βαφέα ή κάποιον ειδικό για να τους πει πώς θα προστατέψουν το χρώμα του αυτοκινήτου, κυρίως όμως να «καθαρίσουν» τα φανάρια από το «ξε θάμπωμα». Αυτό βέβαια, το κάνει ειδικός όπως και ο ίδιος, και είναι καλό να γίνει, γιατί άπτεται της ασφάλειας της οδήγησης σε περιπτώσεις χαμηλής ορατότητας, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Τέλος και οι δύο επαγγελματίες ευχαριστούν μέσα από την ψυχή τους τους δεκάδες πελάτες που τους προτιμούν.

Δεσμεύονται να συνεχίσουν με το ίδιο αποτέλεσμα της δουλειάς τους και πάντοτε με τις λογικότερες τιμές της αγοράς.