Κριός

Η ορθή πορεία του Δία στον Αιγόκερω θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σου σχέδια και βέβαια τώρα οι προσπάθειες σου θα αποδώσουν καρπούς. Έτσι θα νιώσεις πως γίνεσαι αποδεκτός και κυρίως θα ξεχωρίσεις μέσα στον κοινωνικό περίγυρο σου. Η επαφή σου με άτομα κύρους βελτιώνει την κοινωνική, επαγγελματική σου ζωή.  Αναγνώρισε τις δυνατότητες σου, αλλά και τις ευκαιρίες που εμφανίζονται μέσα από μια νέα σχέση. Επισημοποιήσεις και προσωπική δέσμευση αναμένεται.

 

Ταύρος

Η ορθή πορεία του Δία στον Αιγόκερω θα επιβεβαιώσει τη στροφή που έχει γίνει μέσα σου και τώρα είσαι πιο σίγουρος για το ποιος είσαι και τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου . Ο νέος τρόπος σκέψης, αλλά και τα πιστεύω σου θα καθορίσουν αρκετά τις εξελίξεις της ζωής σου και θα έρθεις σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα που θα ανοίξουν τους ορίζοντες σου. Συγχρόνως, νομικά ζητήματα, θέματα σπουδών αλλά και γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Δίδυμος

Η ορθή πορεία του Δία στον Αιγόκερω θα ολοκληρώσει την ψυχολογική σου αποτοξίνωση με αποτέλεσμα να ξυπνήσεις από τον εφιάλτη της αρνητικότητας και να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Οικονομικά λοιπόν και συναισθηματικά αποχωρείς από δυσλειτουργικές καταστάσεις και αυτό θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τον ψυχικό σου κόσμο. Η σεξουαλική ζωή σου θα αναγεννηθεί. Τακτοποίησε θέματα οικονομικής φύσεως. Η ευκαρία βρίσκεται σε οικονομικές συναλλαγές.

Καρκίνος

Η ορθή πορεία του Δία στον Αιγόκερω θα ανοίξει την πόρτα επικοινωνίας με τα άτομα που σχετίζεσαι, με αποτέλεσμα να αναγεννηθούν ή να πεθάνουν οριστικά συναισθήματα που σε κρατούσανε μέχρι τώρα στο πεδίο της αμφιβολίας. Έτσι νέες γνωριμίες ή η βελτίωση μιας υπάρχουσας κατάστασης θα βοηθήσει στην βελτίωση της προσωπικής αλλά και επαγγελματικής σου κατάστασης. Κάθε προσπάθεια σου να ενδυναμώσεις το προφίλ σου αλλά και να βάλεις τα όρια σου θα ανταμειφθεί. Η ευκαιρία αυτοβελτίωσης βρίσκεται μέσα σε μια νέα σχέση.


Λέων

Η ορθή πορεία του Δία στον Αιγόκερω δίνει ευκαιρίες να επενδύσεις στην εργασιακή σου ζωή με αποτέλεσμα να λάβεις την αναγνώριση και βελτιωθούν οι σχέσεις με τους ανωτέρω σου. Συγχρόνως μπορείς να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με την φυσική σου κατάσταση και να έρθεις σε επαφή με εναλλακτικές θεραπείες που θα συμβάλλουν στην αποτοξίνωση σου. Τελικά έτσι θα μάθεις να φροντίζεις τον εαυτό σου αλλά και να «αποστειρώνεις» τον χώρο σου από οτιδήποτε δυσλειτουργικό. Ατέλειωτες ώρες εργασίας καλύπτουν τυχόν προσωπικά κενά.


Παρθένος

Η ορθή πορεία του Δία στον Αιγόκερω ενισχύει την ερωτική σου ζωή και φαίνεται να βγαίνεις από το τέλμα της στασιμότητας και των διλημμάτων. Έχεις λοιπόν αυτήν την περίοδο την ευκαιρία να φλερτάρεις, να ανέβει η αυτοπεποίθηση σου μέσα από νέες επαφές,  να κοινωνικοποιηθείς αλλά και να αποδεχτείς τον εαυτό σου και τα καινούργια σου θέλω. Ο έρωτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου και αφήνεσαι σε μια κατάσταση που σιγά σιγά θα σε απογειώσει. Επενδύσεις και επαφές με μελλοντικούς συνεργάτες ευνοούνται.

Ζυγός

Η ορθή πορεία του Δία στον Αιγόκερω σε επανασυνδέει με  κρυφά συναισθήματα, αλλά και τις επιθυμίες σου και έρχεσαι πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά είσαι. Ετσι και μέσα από την επαφή σου με άτομα που αγγίζουν τον νέο σου εαυτό θα αναγεννηθείς, αλλά και θα δημιουργήσεις στενές επαφές που θα θυμίζουν οικογένεια και θα νιώθεις τρομερή οικειότητα. Ευνοούνται επίσης θέματα ακινήτων, επισημοποιήσεις και αλλαγή στέγης, λόγω συμβίωσης με το πρόσωπο που σχετίζεσαι. Προσοχή μόνο σε υπερβολές.

Σκορπιός

Η ορθή πορεία του Δία στον Αιγόκερω προωθεί την εικόνα σου προς τα έξω, ανοίγει την πόρτα σε νέες μεθόδους αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης και έχεις τώρα τον τρόπο μαζί με τη σιγουριά να πετύχεις τους στόχους σου. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, γίνεσαι δηλαδή πιο αισιόδοξος αλλά και συγχρόνως αποτελεσματικός και η οργάνωση του νου σου θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Η ευκαιρία βρίσκεται σε αλλαγή κατεύθυνσης, νέες σπουδές και επιμόρφωση. Επίσης προβολή μέσα από το διαδίκτυο.

Τοξότης

Η ορθή πορεία του Δία στον Αιγόκερω θα αναπτερώσει το ηθικό σου και θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις όνειρα, καθώς θα βοηθηθείς σε οικονομικά ζητήματα και θα γεμίσει το πορτοφόλι σου. Βέβαια και για να αποκτήσεις την οικονομική σου αυτονομία θα πρέπει να «κοπιάσεις» και να στερηθείς τον ελεύθερο σου χρόνο. Η αναπτέρωση της οικονομικής σου κατάστασης ωστόσο, θα βελτιώσει αρκετά την ψυχολογία σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή. Προσοχή σε σπατάλες.

 

 

Αιγόκερως

Η ορθή πορεία του Δία στο ζώδιο σου είναι σημαντικό γεγονός γιατί σε βάζει πάλι σε τροχιά ανάπτυξης και εξελίξεων, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τα επόμενα 12 χρόνια. Ετσι είσαι σαφώς πιο έτοιμος να αφοσιωθείς τώρα, σε ότι θέλεις να υλοποιήσεις, και παρά τις δυσκολίες που βιώνεις (λόγω Κρόνου, Πλούτωνα, Άρη) μπορείς να έχεις χείρα βοηθείας και θετικά αποτελέσματα. Η επαφή σου με άτομα που τρέφουν συναισθήματα για σένα ευνοεί την ψυχολογία σου. Πιθανή νέα σχέση, επισημοποίηση.

Υδροχόος

Η ορθή πορεία του Δία στον Αιγόκερω θα σε ξυπνήσει από τον λήθαργο και την πνευματική-ψυχολογική χαλάρωση και θα βρεις αρκετά την ισορροπία σου. Η επαφή σου με εναλλακτικές θεραπείες και τη μεταφυσική θα βοηθήσει να βγεις από προσωπικά αδιέξοδα και να εστιάσεις την προσοχή σου προς τα έσω, καθώς εκεί βρίσκεται και η δύναμη σου. Σε δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, θα έχεις χείρα βοηθείας από το Σύμπαν. Ο Δίας δρά σαν από μηχανής Θεός..

Ιχθύες

Η ορθή πορεία του Δία στον Αιγόκερω σε επανασυνδέει με τα όνειρα  σου, αλλά και με άτομα που μοιράζεσαι κοινούς στόχους και βελιώνεται αρκετά η ψυχολογία σου. Έτσι και με εμπιστοσύνη θα κινηθεις σε νέους δρόμους ανάπτυξης και δραστηριοποίησης, όπου θα αναδειχθούν οι ικανότητες σου και το ηγετικό σου προφίλ. Μη φοβηθείς να αναγνωρίσεις το νέο σου πρόσωπο. Η ερωτική σου ζωή αποτελεί πηγή έμπνευσης και εξέλιξης.