«Πρόσφυγες». Το «στρατηγικό» όπλο του Ερντογάν. Πώς πρέπει να αντιδράσει η Ελλάδα;

 

Τελικά φάνηκε ξεκάθαρα ποιος ο ρόλος και η «στρατηγική» του Ερντογάν σε ότι αφορούσε τις ροές των λαθρομεταναστών.

Μετά λοιπόν και τις τελευταίες εξελίξεις που εκτυλίχθηκαν στο ΚΥΤ της Μόριας που κάηκε ολοσχερώς από τους ανθρώπους οι οποίοι «απεγνωσμένα»  προσπάθησαν να περάσουν από τα κύματα του Αιγαίου και να έρθουν στην γη της επαγγελίας.

Το γεγονός ότι οι Ελληνικές αρχές, οι εθελοντές, η Ε.Ε. και η Ύπατη αρμοστεία τους τάισαν, τους πότισαν και τους έβαλαν σε σκηνές και οικήματα τους αφήνουν παντελώς αδιάφορους αφού οι εντολές τους ήταν άλλες από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας που οργάνωσαν, δασκάλεψαν και μετέφεραν στην Ελλάδα.

Ο Ερντογάν κατάφερε να μετατρέψει τους ανθρώπους που απλά ζητούσαν ένα καλλίτερο μέλλων σε ένα καλά οργανωμένο επικίνδυνο στρατηγικό όπλο κατά της Ελλάδας.

Αυτοί οι άνθρωποι όχι μόνο έκαψαν το σπίτι που τους παραχωρήθηκε δωρεάν, όχι μόνο βρήκαν χρήματα στους λογαριασμούς τους την στιγμή που ο Ελληνικός λαός κυκλοφορεί με άδειες τσέπες γιατί δεν έχει δουλειά, όχι μόνο βρήκαν φαγητό την στιγμή που οι Έλληνες πεινάνε και προσπαθούν από τα αποφάγια στους κάδους απορριμμάτων ή στις λαϊκές όταν πετιούνται τα ζαρζαβατικά να επιβιώσουν και την στιγμή που οι Έλληνες πολίτες οδηγούνται στην δικαιοσύνη γιατί «συμμετέχουν» σε ιστορίες συνομωσίας για τον covid-19 αυτοί οι κύριοι, «όπλα» του Ερντογάν σπέρνουν ανενόχλητη τον φονικό ιό στην επικράτεια.

Τελικά οι Ελληνικές κυβερνήσεις όπως δείχνουν τα πράγματα όταν πρόκειται για την ενημέρωση τους, διαβάζουν μόνο τα μέσα ενημέρωσης που τους λιβανίζουν από την κορφή μέχρι τα νύχια.

Διαφορετικά δεν εξηγείτε. Μεγάλος αριθμός μέσων ενημέρωσης – πλην των «πλυντηρίων» της Ελληνικής Συνείδησης – και μεταξύ αυτών και η xanthitimes.gr γράφαμε για υβριδικό πόλεμο της Τουρκίας κατά της Ελλάδος.

Τελικά αποδείχθηκε ότι οι παράνομοι μετανάστες μετατράπηκαν σε ένα πολύ επικίνδυνο στρατηγικό όπλο στα χέρια του Ερντογάν.

Τι θα κάνει οι Ελληνική Κυβέρνηση με τέτοια τροπή που έχουν πράγματα με την Τουρκία η οποία δεν θέλει να κάνει επανεισδοχή των μεταναστών που πέρασαν από την πλευρά της στον Ελλαδικό χώρο; Πώς θα αντιδράσει; Έχει άλλες επιλογές;

Απελάσεις και άμεσα.

Η Ελλάδα δεν έχει άλλο τρόπο να γλυτώσει από τους εκπαιδευμένους, διάσπαρτους ανά την Ελλάδα Μουτζαχεντίν.

Η Λέσβος είναι η αρχή.

Απελάσεις άμεσα και ας κοστίσουν έναν προϋπολογισμό.