Μόρια 2020 αυτοί είναι οι ακραίοι ισλαμιστές και αυτός ο Ερντογάν

Αυτός είναι ο Ερντογάν: Έκαψε το «σπίτι» τους στην Μόρια, αφήνοντας στο δρόμο χιλιάδες παιδιά και ομόθρησκους του.

Δυστυχώς με τις εικόνες που δείχνουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και τα δικά μας μεγάλα και καλοπληρωμένα κανάλια, φαίνεται ξεκάθαρα ότι προσπαθούν να φορτώσουν στην χώρα μας ενοχές που δεν της αρμόζουν.

Τα μεγάλα και τα διεθνή κανάλια προσπαθούν για μία ακόμη φορά να διασύρουν την Ελλάδα. Προσπαθούν να την εξευτελίσουν διεθνώς και να την χαρακτηρίσουν εμμέσως πλην σαφώς ρατσίστρια και ακραία.

Δυστυχώς τα μεγάλα κανάλια εγχώρια και μη – κυρίως εγχώρια, αλλά και τα διεθνή, με πανίσχυρο όπλο την εικόνα, εστιάζουν εσκεμμένα για μία ακόμη φορά στην Ελλάδα και όχι στο κεντρικό μήνυμα της καταστροφής που προκάλεσαν οι ακραίοι ισλαμιστές, οι οποίοι όλοι  γνωρίζουμε από ποιόν πήραν την εντολή να κάψουν τις εγκαταστάσεις του ΚΥΤ της Μόριας,  αδιαφορώντας αν καούν παιδιά και  αν θα βρεθούν στο δρόμο, πεινασμένα, παγωμένα νηστικά ή διψά τα.

Αυτός είναι ο αδίστακτος Ερντογάν. Αδιαφορεί αν θα σπείρει τον τρόμο στους ανθρώπους και δεν θα διστάσει να κάνει, και το κάνει, σε μία μερίδα των πολιτών της Τουρκίας.

Δεν θα διστάσει να αφήσει πολίτες της Τουρκίας, να καίγονται, να διψούν και να πεινούν αρκεί αυτός να επιτύχει τον σκοπό του.

Τώρα οι Μυστικές Υπηρεσίες της Ελλάδος και της Ε.Ε. να ξεσκεπάσουν το τέρας που κρύβεται πίσω από το δράμα των παράνομων μεταναστών που ο αδίστακτος Ερνοτγάν τους πνίγει στο Αιγαίο, τους στέλνει στα σύνορα του Έβρου και τους καίει ζωντανούς στο ΚΥΤ της Μόριας.

Αυτά βέβαια κανένα καλοπληρωμένο «μεγάλο» κανάλι δεν τα δείχνει και η φοβική εξωτερική πολιτική της Αθήνας, για να μην ενοχλήσει τον Σουλτάνο, κρύβεται πίσω από την διπλωματία, παρόλο που όλος ο κόσμος το έχει αντιληφθεί ότι η διπλωματία τέλειωσε και πρέπει να μιλήσουν τα όπλα.

Και όπως είπε και ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν, η Τουρκία δεν καταλαβαίνει από λόγια.