Σίγουρα η ανάρτηση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Κ. Ζαγναφέρη δεν τιμά την πολιτική ελίτ του τόπου και φυσικά τους ίδιους τους πολίτες για τις επιλογές τους.
Το ρεζουμέ η πεσμένη γέφυρα του Ιάσμου, μετά από 3 χρόνια, παραμένει πεσμένη και ο δήμαρχος του Ιάσμου, αντί να πιέζει για την άμεση υλοποίηση και ανακούφιση των δημοτών του, οραματίζεται τον δήμο Ιάσμου να τον φέρει στην αγκαλιά της “Μητέρας Πατρίδας”, σύμφωνα με τις ανθελληνικές του δηλώσεις στην άλλη πλευρά του Έβρου.
Όταν η άμεσα υπεύθυνη δημοτική αρχή λειτουργεί με αυτό το σκεπτικό, γιατί να ιδρώσει το αυτί του Περιφερειάρχη. Εσύ αγαπητέ ψηφοφόρε του “Γιασίκιοι” ψήφιζε δημάρχους και περιφερειάρχες κατ εντολή του Προξενείου για να σε κρατούν αποκομμένο από την υπόλοιπη κοινωνία και “μαντρωμένο” στις πολιτικές εξωγενών παραγόντων.
Κατά τα άλλα σύμφωνα με τον κ. Ζαγναφέρη κάποιοι θα πρέπει να καθίσουν στο “σκαμνί” αλλά δεν κάθονται.
Η γέφυρα όμως είναι ακόμη πεσμένη και φυσικά οι πολιτικά υπεύθυνοι είναι και αυτή στην θέση τους. Το μόνο που έφυγε από τις σκέψεις των πολιτών είναι η ελπίδα για ένα καλλίτερο αύριο.
Τελικά όποιος προλάβει να φύγει από αυτόν τον τόπο;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ
22 ώρες 
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ …
Αυριο συμπληρωνονται τρια χρονια (10/09/2017 ) απο την πτωση της γεφυρας επι της Εθνικης οδου Ξανθης Κομοτηνης στο υψος του Ιασμου.Στην συζητηση που ακολουθησε στο τοτε ΠΣ και γνωρίζοντας τον τροπο λειτουργιας του δημσιου καθως και τον τροπο σκεψεως της πολιτικής ηγεσιας υποστηριξα οτι αν συνεχισουμε με τον ιδιους ρυθμούς και τροπους ο μεθεπομενος Περιφεριαρχης θα εκτελεσει το εργο. ( Αλλα μαλλον θα διαψευστω )
Σημερα μετα τρια χρονια βρισκομαστε ακομα στο σημειο μηδεν.Ακινησια ,αδιαφορια ωχαδερφισμος. Το να επιρριψω ευθυνες σε προσωπα ειναι το μονο ευκολο. Δεν θα το κανω γιατι θελω να τονισω οτι η γραφειοκρατια ,η συναδελφικη αλληλεγγύη, η ανευθυνότητα και ο κρατικοδιαιτος συνδικαλισμος εχου φθάσει το ελληνικό δημοσιο στα επιπεδα της εποχης Μπρεζνιεφ επι Σοβιετικης Ενωσης.Τουλαχιστον εκει γνωριζαν τι συνεβαινε και προσπαθησαν να το σώσουν (περεστροικα) αλλα η καταρευση του ειχε δρομολογηθεί. Με μερος του πολιτικου συστηματος να μη γνωριζει τι συμβαίνει, ενα αλλο τμημα να αποτελει τεκνον του ευρύτερου δημοσιου τομεα ,και το υπόλοιπο να θελει αλλα να μη μπορεί η καταρευση του ισως αποτελει μια καποια λυση.
Θελω αφελως να ρωτησω για την συγκεκριμένη υποθεση δεν υπαρχει κανενας που να ευθύνεται?
Ετσι για την ιστορια Η καταρευση της γεφυρας στην Γενοβα εγινε στις14/08/2018 και στις 04/08/2020 εγιναν τα εγκαίνια της νεας Γεφυρα 1700 μετρων.
ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕΣ (ΕΦΥΓΕΣ) ΝΩΡΙΣ
Χρονης Μισιος
ΦΩΤΟ 1 ΙΑΣΜΟΣ 2017
ΦΩΤΟ 2 ΙΑΣΜΟΣ 2020
ΦΩΤΟ 3 ΓΕΝΟΒΑ 2018
ΦΩΤΟ 4 ΓΕΝΟΒΑ 2020