Δεν πέρασε μία εβδομάδα που σε άρθρο μας, αναφέραμε ότι  σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης έκανε και κάνει παρεμβάσεις στο Δροσερό με ελάχιστο προσωπικό αλλά αποφασισμένο να επιβάλλει την τάξη.
Σήμερα η ανάρτηση της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ με επικεφαλής τον Π. Λύρατζη επιβεβαιώνει τις πληροφορίες μας. 
Να συγχαρούμε και εμείς την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης που αν μη τι άλλο με πενιχρά μέσα και μειωμένο προσωπικό προσπαθεί να επιβάλλει την ισονομία. Άς την στηρίξουμε όλοι μας. 
Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούγονται δικαίως πολλά για την περιοχή του Δροσερού και τα γλέντια που γίνονται εκεί , θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η συνδρομή της Αστυνομίας με σημαντική παρουσία έχει ως αποτέλεσμα την συμμόρφωση των κατοίκων . Συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης που με συντονισμένες προσπάθειες και με την συνεργασία ενεργών πολιτών του Δροσερού, κατάφερε να εξομαλύνει την κατάσταση. Τέτοιες προσπάθειες θα πρέπει να προβάλλονται από όλους μας αλλά και να στηρίζονται από όλους τους πολίτες . Και ας μην ξεχνάμε ότι η κατάσταση που επικρατεί στο Δροσερό αποτελεί ευθύνη όλων μας την οποία αποποιούμαστε ζητώντας από την Ελληνική Αστυνομία στα δύσκολα να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά .
«ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ»
ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΠΑΠΑ ΣΟΦΙΑ