Εμπάργκο τώρα στις Τούρκικες Μεταφορές

Αφού η Ευρώπη και το ΝΑΤΟ προσπαθούν να αποφύγουν τις κυρώσεις για την πειρατική και επικίνδυνη συμπεριφορά της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδος, η Χώρα μας πλέον δεν έχει και πολλά περιθώρια να αντιδράσει απέναντι στο νταβατζιλίκι του Ερντογάν.

Μέχρι να έρθει η ώρα να πέσει η πρώτη ντουφεκιά και αφού οι παρεμβάσεις των Γερμανών και των Αμερικάνων είναι «άδεια μύδια», για να μην πούμε ότι ξεδιάντροπα λειτουργούν σε βάρος των Ελληνικών Εθνικών Συμφερόντων, είναι καιρός η Ελλάδα να αυτοπροστατευθεί και μετά την τελική συμφωνία με την φίλη Γαλλία, είναι καιρός να κόψει τα «σούρτα φέρτα» των φορτηγών τουρκικών συμφερόντων που όπως όλοι καταλάβανε μετά και την τελευταία σύλληψη του οδηγού τουρκικής νταλίκας η οποία μετέφερε όπλα «νόμιμα» στην Αλβανία, κύριος είδε τι οπλισμό μεταφέρουν στους τάχα «πρόσφυγες» όπου ο μεγαλύτερος αριθμός είναι πράκτορες της ΜΙΤ και τζιχαντιστές οι οποίοι δεν θα διστάσουν να κόψουν τα κεφάλια Χριστιανών χωρίς δισταγμό και ανεξάρτητα αν είναι παιδιά ή γυναίκες.

Εμπάργκο τώρα στις μεταφορές των τουρκικών πλοίων της ασφάλτου.

Άλλωστε είναι ένα πολύ καλό επιχείρημα να πιεστούν οι «εταίρες» μας «εταίροι» στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ όπου με την δικαιολογία ότι αυτοί οι δρόμοι έγιναν με τα λεφτά της Ε.Ε. θα προσπαθήσουν  να σταματήσουν από την πλευρά της Ελλάδος το εμπάργκο στα τουρκικά φορτηγά.

Η Αιτία υπάρχει, η δικαιολογία υπάρχει, κυρίως όμως, υπάρχει ο σοβαρός λόγος ότι η Τουρκία προσπαθεί να επιβληθεί με την βία στην Χώρα μας.

Εμπάργκο τώρα στις τουρκικές νταλίκες.

Αυτό θα πονέσεις και τις τουρκολάγνες  πόρνες της Ε.Ε.