Η Λίνα Σακκά κρατά αμείωτη την καλοκαιρινή διάθεση των followers!

Μπορεί η Λίνα Σακκά να απέχει τα τελευταία χρόνια από τον χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο παραμένει μια από τις πιο αγαπητές παρουσίες στην ελληνική υποκριτική σκηνή. Η ίδια ασχολείται με το θέατρο, είναι μητέρα ενός παιδιού και ιδιοκτήτρια του Marlin’s House, ένα όμορφο kids’ friendly στέκι στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με μπικίνι κι ένα φαρδύ αέρινο πουκάμισο, με τα χέρια ψηλά σε μια πόζα που μαρτυρά ότι συνεχίζει να απολαμβάνει και να χαίρεται το καλοκαίρι!

Με φόντο την υπέροχη θάλασσα, το κάδρο ενθουσίασε τους ακολούθους της γνωστής ηθοποιού, η οποία της χάρισαν πολλά like! Η θετική της αύρα, τα αισιόδοξα vibes, το μεγάλο της χαμόγελο, τα κύματα, ο ήλιος αλλά και η καλλίγραμμη σιλουέτα της συνθέτουν την ανάρτηση που «φωνάζει» καλοκαίρι.

Όμορφη και ευδιάθετη, η Λίνα Σακκά πρόσθεσε στη λεζάντα τις φωτογραφίας τα hashtags #stillsummer (ακόμα καλοκαίρι) και #nevergiveup (μην τα παρατάς ποτέ)!

Μιλώντας σε συνέντευξή της στο TV Έθνος για την αναγνωρισιμότητα και αν ποτέ ένιωσε ότι της δημιούργησε προβλήματα στην προσωπική της ζωή, η ηθοποιός απάντησε ότι απολαμβάνει να μιλάει στον κόσμο και εντυπωσιάζεται όταν θυμούνται σκηνές και ρόλους της καριέρας της, σε σειρές όπως «40 κύματα» και «Γοργόνες».