Δάσκαλοι σάκοι του μποξ

ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Τι μας είπαν για την μάσκα των παιδιών στα σχολεία και τι δεν μας είπαν

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Μας είπε η κυβέρνηση ότι όλη η Ευρώπη στέλνει τα παιδιά της στο σχολείο.

Δεν μας είπε ότι η Ευρώπη έχει ένα σοβαρό σύστημα Υγείας.

Δεν μας είπε ότι η Ευρώπη έχει ένα σοβαρό σύστημα Παιδείας.

Κάνουμε αναφορά στο σύστημα Παιδείας γιατί οι δάσκαλοι και οι παιδαγωγοί θα κληθούν μα διαχειριστούν την υπόθεση μάσκα στα νήπια και στους μικρούς μαθητές των σχολείων και εκεί θα πρέπει να μετρήσουμε του καθενός τα «απίδια» αν θα καταφέρει να υλοποιήσει την εντολή της κυβέρνησης ή όχι, έχοντας έντονες τις αντιδράσεις των γονιών.

Θετικές ή αρνητικές δεν έχει σημασία. Οι δάσκαλοι θα γίνουν οι σάκοι του μποξ.

Δεν μας είπε ότι οι δάσκαλοι και οι παιδαγωγοί δεν είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι και ότι αν δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά πάνε στα σπίτια τους.

επίσης δεν μας είπε ότι στην Ευρώπη οι κυβερνήσεις ότι κάνουν δεν το κάνουν μόνο για την ψήφο ΚΑΙ ΕΚΕΊ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΌ Κόστος η ΚΆΘΕ ΑΠΌΦΑΣΗ.

Εκεί αποφασίζουν τεχνοκράτες χωρίς  να υπολογίζουν το πολιτικό κόστος.

ΕΔΩ αποφασίζουν πολιτικοί ακόμη και πιά ώρα επιτρέπετε να «κατουρίσει» ο πολίτης.

ΕΚΕΙ ο διευθυντής του σχολείου έχει τα χρήματα από την αρχή της χρονιάς. Αν χρειαστεί δασκάλους ή νηπιαγωγούς τους προσλαμβάνει.

ΕΚΕΙ ο διευθυντής του σχολείου αν το ταμείο του έχει χρήματα προσλαμβάνει δασκάλους και νηπιαγωγούς. Αν το καταφέρει με τον προϋπολογισμό του σχολείου,  μένει διευθυντής και συνεχίζει την δουλειά του.

ΑΝ δεν τα καταφέρει πάει στο σπίτι του.

ΕΚΕΙ δεν αποφασίζει κανένας πολιτικός αν ο κακός δάσκαλος δεν κάνει καλά  την δουλειά του και  πρέπει να πάει σπίτι του.

ΕΚΕΙ αποφασίζουν ποιος κάνει για την δουλειά και ποιος όχι, το αποφασίζουν οι ίδιοι οι δάσκαλοι ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ.

ΔΕΝ περιμένουν τα κομματικά γραφεία να προσλάβουν δασκάλους ή νοσοκόμους.

Αν ο διοικητής του νοσοκομείου χρειάζεται γιατρούς ή νοσοκόμους τους προσλαμβάνει και δεν περιμένει τα κομματικά γραφεία να αποφασίσουν.

ΤΕΛΟΣ δεν μας είπε  η κυνβέρνηση ότι εκεί οι αντιδράσεις των πολιτών ΜΈΣΩ ΤΟΥ ΦΈΙΣΜΠΟΥΚ επιτρέπονται και δεν πάνε στον εισαγγελέα αν τις εκφράσουν