Προς τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Μπαντάκ Σαμπάν

Θα πρέπει να ενημερώσουμε τον κ. Μπαντάκ Σαμπάν ο οποίος θεωρητικά έχει την ευθύνη του περιβάλλοντος στον Δήμο Ξάνθης ότι δεν γίνονται όλα τα πεσμένα φύλλα λίπασμα για τα φυτά που είναι φυτεμένα στους δρόμους και τις αυλές.

Κάνουμε αναφορά στην οδό Κονδύλη όπου η φύση φρόντισε πριν από ένα χρόνο να πέσουν τα φύλλα από τα πλατάνια λόγω χειμώνα αλλά ο κ. Μπαντάκ περιμένει να γίνουν λίπασμα και τα πεσμένα φύλλα πάνω στο πεζοδρόμιο.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ – ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ;

Αφού λοιπόν η φύση έκανε την δουλειά της, ο δήμος Ξάνθης μέσω της υπηρεσίας πρασίνου και ποιο συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Μπαντάκ Σιαμπάν που για να τα έχει καλά με τα «δικά» τοπικά μέσα ενημέρωσης, μοιράζει διαφημίσεις των επιχειρήσεων του αβέρτα σε συγκεκριμένα από αυτά,  δεν καθαρίζει τα πεσμένα φύλλα προφανώς στην λογική να γίνουν φυσικό λίπασμα για τα υπόλοιπα φυτά.

Όμως αγαπητέ κύριε Μπαντάκ,. Αν δεν το γνωρίζεται ρωτήστε και κανέναν γεωπόνο. Τα πεσμένα φύλλα στο χώμα μ τον καιρό γίνονται λίπασμα. Όμως επάνω στο πεζοδρόμιο εδώ και ένα χρόνο το μόνο που μπορεί να γίνουν είναι εστίες μόλυνσης.

Άντε λοιπόν σκουπίστε τα αφού δεν ξέρετε κάτι παραπάνω για το περιβάλλον που ο κολλητός σας δήμαρχος για να ξεϋποχρεωθεί για την εκδούλευση μέσω του DEP που του προσφέρατε, σας τοποθέτησε έμμισθα σε αυτό το πόστο.

Κάντε λοιπόν την δουλειά σας αφού σας πληρώνουν οι Ξανθιώτες. Διαφορετικά παραιτηθείτε μπας και ξεβρομίσει η πόλη.