Δύο Πρωθυπουργοί που γεμίζουν θλίψει τους Μακεδόνες

 

Δυστυχώς για την Ελλάδα και τους Μακεδόνες, ο Τσίπρας πούλησε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και ο Μητσοτάκης συνεχίζει να κρατά το ένδοξο όνομα πουλημένο.

Και οι δυο Πρωθυπουργοί έπαιξαν και παίζουν με την νοημοσύνη των ένδοξων απογόνων των Μακεδόνων.

Οι Σκοπιανοί έγιναν Μακεδόνες  με τον μοναδικό όρο να αναφέρονται σαν Βόρειοι Μακεδόνες.

Όμως όπως δείχνουν τα πράγματα οι «Βόρειοι Μακεδόνες» έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια την συμφωνία και κυκλοφορούν με διαβατήρια που γράφουν Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Αλήθεια γιατί οι τελωνιακοί δεν τους γυρνούν πίσω όταν προσπαθούν με πλαστό διαβατήριο να περάσουν την Χώρα μας;

Αυτήν την εντολή πήραν από το Υπουργείο Εξωτερικών;

Δυστυχώς σήμερα αποδεικνύεται ότι ο μεν Τσίπρας πούλησε το όνομα της ένδοξης Μακεδονίας με άγνωστο κέρδος για τους Έλληνες,  ο δε Μητσοτάκης που επένδυσε προεκλογικά  στον πατριωτισμό των Μακεδόνων και βγήκε Πρωθυπουργός, δεν ακούει και δεν βλέπει τίποτε, αφήνοντας το ένδοξο όνομα των προγόνων μας «πεσκέσι» σε άγνωστα και ανθελληνικά κέντρα εξουσίας.

Αλήθεια ο κ. Δένδιας τι λέει όταν βλέπει ότι οι Σκοπιανοί κυκλοφορούν στην Ελλάδα με το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας;

Ενώ στο διαβατήριο, το πιο επίσημο έγγραφο της χώρας των Σκοπίων θα έπρεπε τουλάχιστον για τους τύπους, να γράφει Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

Τελικά μέσα σε αυτούς που μας διοικούν ρέει Ελληνικό αίμα;

Διδάχθηκαν στα πανάκριβα ιδιωτικά πανεπιστήμια που σπούδασαν Ελληνική Ιστορία;

Κύριε Μητσοτάκι από εχθές έπρεπε να τραβήξεις το αυτί των Σκοπιανών για την παραβίαση της συμφωνίας του Τσίπρα που ξεπούλησε το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς, έναντι πινακίου φακής. Εκτός, αν οι φακές ήταν από χρυσάφι.

Αλήθεια φυτρώνουν χρυσές φακές στην Μακεδονία;