Τι γίνεται με τον υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας που όρισε ο Χ. Μέτιος; Θα βγάλει καμμιά ανακοίνωση για πόσα κρούσματα covid 19 υπάρχουν στην ΑΜΘ;

ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΠΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Για μία ακόμη φορά οι πολίτες της ΑΜΘ βρίσκονται στο σκοτάδι αφού δεν έχουν καμία ενημέρωση σε επίπεδο Περιφέρειας και φυσικά Διεύθυνσης υγείας της Περιφέρειας ούτε από την ΥΠΕ οι οποίοι θεωρητικά τουλάχιστον, είναι επιφορτισμένοι με την ενημέρωση του κοσμάκη που βαδίζει στο δρόμο και δεν  ξέρει από πού θα κολλήσει κορωνοϊό.

Θεωρητικά ο υπεύθυνος της πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας, θα πρέπει να είναι επιφορτισμένος και με την ενημέρωση σε ότι αφορά τον τρόπο προστασίας των πολιτών καθώς επίσης και με τον υιό του Δυτικού Νείλου όπου όμως μας λένε οι επιστήμονες είναι το ίδιο επικίνδυνος αν προσβληθεί ο άνθρωπος – ξεκαθαρίζουμε όμως δεν κολλάει, σύμφωνα πάντοτε με τους επιστήμονες, από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά πόσο κακό είναι να ενημερώνει κάποιος τους πολίτες της ΑΜΘ.Είναι απορίας άξιο γιατί ο κ. Μέτιος προσέλαβε ως υπεύθυνο πολιτικής προστασίας τον στρατηγό εν αποστρατεία με τον τίτλο Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας και μπράβο του του κ. Περιφερειάρχη που το σκέφτηκε. Όμως, το κακό είναι ότι ο εν λόγο κύριος που αγνοούν οι πολίτες της ΑΜΘ το έργο του μέχρι στιγμής,  δεν εμφανίσθηκε πουθενά να κάνει μία ανακοίνωση βρε αδερφέ για την πανδημία. Να δώσει κάποια νούμερα, να ξέρει ο κόσμος να φυλαχτεί. Έστω και για την τιμή των όπλων βρε αδερφέ.

Να υποθέσει κανείς ότι Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος με τα λεφτά του κοσμάκη προσθέτει ψήφους στο ενεργητικό του; Μπα….