Η Μαρία Σολωμού περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά. Η ανάρτησή της στους άσπρους τοίχους και η “εμμονή” της.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά διανύει η Μαρία Σολωμού αυτή την περίοδο, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και την ξεγνοιασιά του Αυγούστου.

Η γνωστή ηθοποιός, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από τις μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης που περνά μαζί με την παρέα της.

Ποζάροντας άλλοτε γεμάτη κέφι και άλλοτε πιο σέξι, η διάσημη ηθοποιός καταφέρνει πάντα να εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της και την όμορφη διάθεσή της, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes.

Ομοίως και στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε με ένα κατάλευκο ολόσωμο μαγιό στους άσπρους τοίχους του νησιού όπου βρίσκεται.

Στην ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: “Άσπρος τοίχος volume 125 Και η εμμονή συνεχίζεται… Δε θα μείνει τοίχος για τοίχος στο νησί”.

Φαίνεται πως η ίδια αγαπά τους λευκούς τοίχους των ελληνικών νησιών, αφού πριν από μερικές μέρες είχε αναρτήσει και άλλη φωτογραφία με φόντο το απόλυτο νησιωτικό σκηνικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: INSTAGRAMΤΗΛΕΟΡΑΣΗΘΕΑΤΡΟ