Σερραίος Ευστράτιος και υιοί: «Ο λόγος είναι συμβόλαιο»

Η επιχείρηση που δεσπόζει στην αγορά της Βορείου Ελλάδος στα υδραυλικά είδη και όχι μόνο, στηρίζεται στο τρίπτυχο ΠΟΙΟΤΗΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Σαφώς και στηρίζεται σε αυτό το τρίπτυχο αφού την περασμένη εικοσαετία «έχτισε» στην κυριολεξία την Θράκη, συμμετέχοντας με εργολαβίες,  υλικά και τεχνογνωσία σε κάθε οικοδομική δραστηριότητα.

Μάλιστα η εξειδίκευση προχώρησε ακόμη ένα βήμα καθώς η εταιρεία έχει την αντιπροσωπεία των ηλιακών υψηλής τεχνολογίας ELKO που είναι διεθνώς πιστοποιημένα.

Παράλληλα δε, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και στηριζόμενη στην δυναμική της,  έχει την δυνατότητα να κάνει προσφορές που «τσακίζουν». Στην κυριολεξία ο πολίτης και η επιχείρηση βρίσκει και απολαμβάνει στις εγκαταστάσεις τις επιχείρησης, ποιότητα υλικών, τεχνογνωσία, λογικές τιμές που εντυπωσιάζουν».

Λοΐζος Σερραίος βρίσκεται στο τιμόνι της επιχείρησης την τελευταία δεκαετία

Ένα απλό παράδειγμα. Η εταιρεία ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ, αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση του μπάνιου σας με εμπειρία και υπευθυνότητα 50 χρόνων σε τιμές σοκ

Εννοείται ότι μία επίσκεψη σας στην έδρα της επιχείρησης που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας θα σας πείσει για το εύρος και τις τεράστιες δυνατότητες της επιχείρησης.

Η εταιρεία ειδικεύεται στην εμπειρία των υδραυλικών ειδών από … παράγκα έως και υπερμεγέθη κτίρια.

Έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο πέρασμα των δεκαετιών επάξια παρά τα σκαμπανεβάσματα της οικονομίας που κεντρικές πολιτικές αποφάσεις  την βάζουν σε δοκιμασία.

Αυτό γιατί  η εταιρεία είναι δομημένη και οργανωμένη για να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις που θα προκύψουν σε μία συνεργασία με τον πελάτη. Είτε είναι ο απλός νοικοκύρης που ζητά μία ελάχιστη εξυπηρέτηση είτε είναι μία μεγάλη εταιρεία κατασκευής ακινήτων. Η Σερραίος Ευστράτιος και υιοί είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε κατασκευαστική ανάγκη.

Η πολύχρονη πείρα που αποκτήθηκε εδώ και πενήντα χρόνια στο χώρο της οικοδομής και των υδραυλικών ειδών εγγυάται για το αποτέλεσμα.

ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΙΔΏΝ, ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟΥ, ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΟΙΧΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ELKO ΜΕ 5 ΧΡΌΝΙΑ ΕΓΚΎΗΣΗ, ΕΓΚΥΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Ο Λοΐζος Σερραίος, ο άνθρωπος που βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρείας, μεγαλωμένος μέσα στην αγορά, είναι της αρχής

Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.