Στο στόχαστρο κάποιων συντοπιτών του, στο νησί της Κω, από όπου κατάγεται, φαίνεται πως μπήκε ο συνοριοφύλακας Μιχάλης Σαρηγιάννης, ο οποίος πριν από λίγες μέρες διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό κατά την παραμονή του στην Κομοτηνή για εκπαίδευση στη Σχολή Αστυφυλάκων.

Ο νεαρός συνοριοφύλακας επέλεξε να απαντήσει δημόσια, με ανάρτηση που έκανε στο facebook, στα όσα ακούγονται σχετικά τον τρόπο που κόλλησε τον ιό, και συγκεκριμένα στο ότι τον κόλλησε από την αδελφή του που ήταν στην Αμερική.

Δημόσια μίλησε για το θέμα και η αδελφή του Άννα, η οποία τόνισε ότι από τις ΗΠΑ επέστρεψε στις 15 Ιουνίου και έκτοτε έκανε δύο φορές τεστ για τον κορωνοϊό που βγήκαν αρνητικά.

Επίσης, ο Μιχάλης Σαρηγιάννης, επικαλούμενος τα αποτελέσματα της ιχνηλάτησης που έγινε μετά από τη διάγνωσή του με κορωνοϊό, ανέφερε ότι κόλλησε τον ιό στη βόρειο Ελλάδα, δηλαδή αφού είχε φύγει από την Κω, ενώ το ίδιο υποστήριξε και η αδελφή του, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι κατά πάσα πιθανότητα η εστία μόλυνσης ήταν ο διανομέας που πήγαινε φαγητό στους συνοριαφύλακες, στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε ο νεαρός συνοριοφύλακας να αναρρώσει γρήγορα και επίσης γρήγορα να αποτελέσει παρελθόν η όλη αναστάτωση της οικογένειάς του.

Ακολουθούν η ανάρτηση του Μιχάλη Σαρηγιάννη, και η συνέντευξη που παραχώρησε η αδελφή του Άννα σε τοπικό μέσο ενημέρωσης της Κω:

INKOMOTINH