Trukservice IVEKO ΣΕΦΕΡΙΔΗΣ 40 χρόνια στο πλευρό του επαγγελματία – Δεύτερη γενιά στο τιμόνι της εταιρείας

Η εταιρεία Σεφερίδης, Συνεργείο φορτηγών αυτοκινήτων, Ανταλλακτικά φορτηγών αυτοκινήτων, Αντιπροσωπείες μεταχειρισμένων και καινούριων φορτηγών – αυτοκινήτων εδώ και 40 χρόνια δραστηριοποιείται με έδρα την Ξάνθη σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Ο ιδρυτής Γιάννης πρίν από αρκετές δεκαετίες  ξεκίνησε νεαρός, εφοδιασμένος με γνώσεις πείσμα και πολύ δουλειά έφθασε να παραδώσει την εταιρεία στην δεύτερη γενιά με τιμονιέρη τον Σάββα. Ένας νεαρός με όρξη για δουλειά ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του.

Έχει οργναώσει την εταιρεία σύμφωνα με σύγχρονο τρόπο την εταιρεία η οποία θέριεψε με το πέρασμα των χρόνων και ο πατέρας Γιάννης περιορίστηκε στα καθήκοντα του συμβουλάτωρα.

Έτσι πλέον εκτός από την μεγάλη εμπειρία στα σέρβις και τις επισκευές πάσης φύσεως φορηγών, την μεγάλη αποθήκη ανταλακτικών η εταιρεία συνεχίζει την δραστηριότητα της στην αντιπροσωπεία φορτηγών καινούριων και μεταχειρισμένων όπως και όλων των τύπων των αυτοκινήτων.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η εταιρεία είναι σήμα κατατεθέν στην Ξάνθη και την Βόρειο Ελλάδα για την πλούσια εμπειρία της που αποκτήθηκε με πολύ δουλειά, μελέτη και έρευνα.

Αυτή είναι η οικογένεια Σεφερίδη που η νεότερη γενιά ακολουθεί τα βήματα των ιδρυτών με σύνεση, αξιοπιστία και γνώση.

Προσπάθεια των συνεχιστών της εταιρείας είναι να μεγαλώσει αυτή η παρακαταθήκη και οι άξιοι συνεχιστές της να την εδραιώσουν εκτός από την Ξάνθη που ήδη εδώ και δεκαετίες είναι εδραιωμένη και πέρα από τα όρια της Βορείου Ελλάδος.

Να ευχηθούμε καλές δουλειές στους συνεχιστές της επιχείρησης.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ -ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ -ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ -ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ –ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ -ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 1.ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟIVECO 2.SERVICE –ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ 3.ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ 4.ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΟΡΤΗΓΩΝ 5.ΦΡΕΝΑ, ΓΡΑΜΜΗ ΚΤΕΟ 6.ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ 7.ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ 8.ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ – ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ 9.ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ – ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ