Δεν  αρκεί να φαίνεσαι τίμιος επαγγελματίας αλλά και να είσαι 

 Στο εξειδικευμένο συνεργείο Α. Γούσης και Καρά Οσμάν Σινάν αποτυπώνεται εύγλωττα η   εντιμότητα  και αυτό αναγνωρίζεται από τους πελάτες τους. 

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που δικαιώνει τους επαγγελματίες στο πέρασμα του χρόνου. Είναι αυτό που καταξιώνει τους τεχνίτες που κινούνται στην λογική της εντιμότητας.  

Όταν οι δύο συνεταίροι δεσμεύονται απέναντι στους πελάτες τους,  από την ώρα που θα διαγνωσθεί η βλάβη του προς επισκευή οχήματος και συμφωνηθεί η τιμή,  η εργασία εκτελείτε χωρίς “νερά” και “τζιριτζάντουλες” τύπου “βγήκε και κάτι έξτρα που δεν το υπολογίσαμε”. 

Αυτά δεν γίνονται στην επιχείρηση του Τάσου και του Σινάν. 

Η ξεκάθαρη θέση τους απέναντι στους πελάτες τους είναι και ο λόγος που προτιμούνται από τους “ΙΧίδες” και τους επαγγελματίες του νομού. 

Η εμπειρία δεκαετιών που αποκτήθηκε με πολύ δουλειά,  έγινε εξειδίκευση και αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. 

Ο Τάσος και ο Σινάν ή ο Σινάν και ο Τάσος, με όποια σειρά και αν βάλετε τα ονόματα τους υπογράφουν με το άριστο αποτέλεσμα της εργασίας τους που συμπορεύεται με τις λογικές τιμές. 

Η πολυετής παρουσία τους στην αγορά της Ξάνθης, εγγυάται την προμήθεια ανταλλακτικών από σε τιμές λογικές που η όποια έκπτωση  μετα κιλύετε στον πελάτη