Εκτός αποστολής έξι βασικοί παίκτες

Ολυμπιακός: Δίνει ευκαιρίες στο Ηράκλειο ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αποψινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τον πορτογάλο τεχνικό να έχει αφήσει εκτός αποστολής έξι βασικούς ποδοσφαιριστές

Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19:15) τον ΟΦΗ στην Κρήτη για την προτελευταία «στροφή» των πλέι-οφ και ψάχνει τη νίκη, μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές ενόψει των αναμετρήσεων με ΑΕΚ και Γουλβς για τον τελικό Κυπέλλου και το Europa League αντίστοιχα, γι’ αυτό και έμειναν στην Αθήνα οι Σα, Σεμέδο, Γκιγιέρμε, Σισέ, Καμαρά.

Ο Πορτογάλος αποφάσισε να δώσει ευκαιρίες στο ματς με τον ΟΦΗ σε παίκτες που δεν έχουν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής, και γι’ αυτόν το λόγο ο καταρτισμός της ενδεκάδας θα έχει αρκετές αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, στο τέρμα θα είναι ο Αλέν με τους Τοροσίδη, Αβραάμ, Μπα και Γκασπάρ στην άμυνα, στο χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν οι Καφού και Μπουχαλάκης με τον Φορτούνη πιο προωθημένο, ενώ στην επίθεση δεξιά θα παίξει ο Λοβέρα, αριστερά ο Ραντζέλοβιτς και στην κορυφή ο Χασάν.