Ίσως κάποιοι,  συνήθως βολεμένοι, την “πούνε” στην XanthiTimes.gr γιατί γράφει θετικά πράγματα για ελάχιστους της πολιτικής ελίτ της Ξάνθης, και κρίνοντας ίσως από τον εαυτό τους, να πούνε ότι τα “παίρνει” κιόλας.

Όχι φίλοι και φίλες, η XanthiTimes.gr, δεν μπαίνει σε “ντουλάπια” και δεν συνηθίζει να γράφει τα θετικά των φελλών.

Η θέση της XanthiTimes.gr ήταν και παραμένει ξεκάθαρη.Στέκεται μακρυά από ανίκανους  και απάτριδες  πολιτικούς. Μένει μακρυά από πολιτικούς οι οποίοι πουλάνε την ψυχή τους στον διάβολο για να απολαύσουν τα καλά της εξουσίας πληρωμένα από τον δύσμοιρο Ξανθιώτη  και στην προκειμένη περίπτωση στον ψευτομουφτή και ότι εχθρικό προς την χώρα μας εκπροσωπεί.

Τέλος η XanthiTimes.gr μένει μακρυά από πολιτικούς που άλλα λένε προεκλογικά στους ψηφοφόρους πουλώντας πατριωτισμό και όταν εκλέγονται κάνουν τα στραβά μάτια στους αντιδημάρχους του Μ. Τσέπελη μέλη και στενοί συγγενείς του DEP και του ψευτομουφτή.

Ο Πασχάλης Λύρατζης στην παρούσα φάση, αντίθετα με το υπόλοιπο πολιτικό σκηνικό, ξεκινώντας από τον Περιφερειάρχη Χ. Μέτιο και καταλήγοντας στον τελευταίο δημοτικό σύμβουλο της Περιφέρειας, ανεξάρτητα αν είναι χριστιανός ή μουσουλμάνος, δεν καταδίκασε με ανακοίνωσή του την εγκληματική αλητεία του Ερντογάν να μετατρέψει το σύμβολο της Χριστιανοσύνης την Αγιά Σοφιά σε τζαμί.

Διαβάστε τι λέει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πασχάλης Λύρατζης. Εύγε.