Προβληματίζει η ανάρτηση στο facebook του επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλη Λύρατζη όπου μετά την επίσκεψη στο παζάρι του Σαββάτου και την συνομιλία με τους μικροπωλητές και τους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων παρουσία του Σ. Μελισσόπουλου και του Γ. Χατζηθεοδώρου  επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση όπου προτείνουν εδώ και καιρό λύσεις στον Μ. Τσέπελη αλλά δεν εισακούγονται.

Ευθέως πλέον ο Πασχάλης Λύρατζης θέτει θέμα ηγεσίας στην διοίκηση του δήμου Ξάνθης. Ζητά από τον δήμαρχο λόγω αδυναμίας προφανώς να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα της πόλης να παραδώσει την διοίκηση στην αντιπολίτευση και να ασχοληθεί με τις γιορτές και τα πανηγύρια όπου προφανώς εννοεί ότι ο δήμαρχος τα καταφέρνει καλλίτερα και σύσσωμη η αντιπολίτευση να ασχοληθεί με τα καθημερινά προβλήματα των Ξανθιωτών.

Σαφώς αυτή η τοποθέτηση δεν μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις όμως ο Λύρατζης και οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης εκφράζοντας την αγανάκτηση των Ξανθιωτών και κανένας δεν ξέρει στο μέλλον πώς θα αντιδράσουν οι ίδιοι οι Ξανθιώτες για το κακό που γίνεται στην πόλη τους.

Νέα Ξάνθη

Δήμαρχε αν δεν μπορείς να δώσεις λύσεις, εμείς μπορούμε. Σου προτείνουμε λοιπόν, δώσε την διοίκηση σε εμάς και ασχολήσου εσύ με τα πανηγύρια, η πόλη μας καταρρέει οικονομικά . Εμείς και προτάσεις έχουμε και να τις υλοποιήσουμε μπορούμε !!!