Δεν είσαι σε κάποιο εξωτικό νησί του εξωτερικού , δεν είσαι σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας Είσαι στο Beatch Bar WHITE στην παραλία Ερασμίου όπου βρίσκεις τα πάντα και … “σε καλές τιμές”. Το καλοκαίρι ξεκίνησε, η θερμοκρασία ανέβηκε και δροσερά coctails σε περιμένουν με φόντο την μαγευτική αμμουδιά και θάλασσα γαλάζια για να τα ζήσης όλα και όσο εσύ θέλεις Το Beach Bar WHITE στην παραλία Ερασμίου είναι καθημερινά ανοιχτά από το πρωί μέχρι τις πρώτες βραδυνές ώρες για να σου προσφέρει ότι εσύ επιθυμείς υποσχόμενο και πολλές στιγμές χαλάρωσης για αυτούς που το επιθυμούν

Beach Bar White η προσιτή θαλάσσια απόλαυση στην παραλία Ερασμίου

Δημήτρης Εφεντόπουλος. Θέλουμε οι επισκέπτες μας να έρχονται στο White να περνούν όμορφα και να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα τους

 

Βρεθήκαμε στο πανέμορφο  White στην βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Ερασμίου και συνομιλήσαμε με τον Δημήτρη Εφεντόπουλο, την ψυχή της επένδυσης που έχει σαν  μοναδικό κριτήριο την άνεση του πελάτη-επισκέπτη.

Ένας πανέμορφος χώρος που δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτε από τις πολύ αναπτυγμένες  τουριστικά περιοχές των προβαλλόμενων νησιών του Αιγαίου.

Όπως μας λέει ο Δημήτρης, εκπληρώθηκε ένα όνειρο ζωής και αυτό εξηγεί την τόση αγάπη για το «μαγαζί» του και την καθημερινή μέριμνα να μην λείψει κάτι από τους επισκέπτες του χώρου του. Κάθε χρόνο πρωτοτυπεί και με οδηγό την καινοτομία, προσθέτει πράγματα. Το White, που είναι «απλωμένο στα πεντακάθαρα νερά του Βορείου Αιγαίου» και ταξιδεύει  τον πελάτη-επισκέπτη και του επιτρέπει να ξεφύγει από την καθημερινότητα του, απολαμβάνοντας την γαλήνη, την ηρεμία, την μουσική και το απαράμιλλο σέρβις.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη η  παραλία Ερασμίου έχει τα ποιο καθαρά νερά στον Νομό Ξάνθης  και με την λειτουργία του White, ο κόσμος της Ξάνθης έμαθε ότι το Εράσμιο διαθέτει μία από τις καλύτερες παραλίες της Θράκης. «Πιστεύω ότι έκανα έναν πανέμορφο χώρο και ο επισκέπτης που έρχεται εδώ, έχει την αίσθηση ότι βρίσκεται σε κάποιο εξωτικό νησί και απολαμβάνει απλά την φιλοξενία μας.

Το White βρίσκεται χωροταξικά τοποθετημένο σε σημείο όπου η οικογένεια με μικρά παιδιά μπορεί άφοβα να απολαύσει το μπάνιο της στην πεντακάθαρη θάλασσα και την «χρυσή» αμμουδιά και φυσικά το πανέμορφο οικοσύστημά που μας περιβάλλει.

Οι λόγοι για να προτιμήσει κάποιος από την Ξάνθη να επισκεφτεί το  White είναι πολλοί όπως ένα πολύ καλό οδικό σύστημα που σε ελάχιστο χρόνο φέρνει τον κόσμο στην παραλία μας, είναι οι τιμές που τις κρατάμε χαμηλά  σε σχέση με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, την άνεση, το άψογο σέρβις, την χαλαρή μουσική, την  καλή ποιότητα του καφέ και προσπαθούμε κάθε χρόνο να εξοπλίζουμε το White με έπιπλα που ξεκουράζουν τους πελάτες μας και ντεκόρ που τον χαλαρώνουν χωρίς να υπολογίζουμε κόστος και κόπο,  για εμάς, προτεραιότητα έχει ο επισκέπτης μας.  Επίσης, για να σε προτιμήσει ο κόσμος πρέπει να του δώσεις κάτι παραπάνω.

Αγορά … Ζω Ξάνθη: Όπως;

Δ. Εφεντόπουλος: Μέχρι πριν από έναν χρόνο δεν είχαμε ίντερνετ, τώρα έχουμε με ένα σεβαστό κόστος για την επιχείρηση, αλλά το τοποθετήσαμε χωρίς να επιβαρύνουμε το προσφερόμενο προϊόν για τον πελάτη.  Εκτιμούμε ότι οι επισκέπτες μας  δεν πρέπει να χάνουν  την επαφή τους με το διαδίκτυο. Ανταποκριθήκαμε στο αίτημα των επισκεπτών μας και υλοποιήσαμε την επιθυμία τους.

XanthiTimes.gr: Νωρίτερα αναφερθήκατε σε μία εφαρμογή η οποία δίνει δυνατότητες επιλογής στους επισκέπτες σας. Πείτε μας δυο λόγια.

Δ. Εφεντόπουλος: Ακριβώς. Ήρθε μία εταιρεία από την Αθήνα η οποία επιλέγει τις καλλίτερα οργανωμένες παραλίες.  Μέσω αυτής της εταιρείας και της εφαρμογής που λέγεται Plazz, την οποία όποιος θέλει την κατεβάζει στο κινητό του και βλέπει  πράγματα για το White. Αυτήν την δυνατότητα την έχει ο οποιοσδήποτε επισκέπτης της περιοχής και όχι μόνο οι Ξανθιώτες. Μπορεί δηλαδή ο επισκέπτης να βρίσκεται στην Ξάνθη  ή όπου αλλού και μέσα από αυτήν την επιλογή του να μπορεί να επιλέξει όποια ομπρέλα θέλει μέσα στον χώρο μας,  μέχρι κάποια συγκεκριμένη ώρα,  ωφελούμενος τις προσφορές του μαγαζιού είτε είναι μία μπύρα είτε είναι ένας καφές και όλα αυτά χωρίς πρόσθετο κόστος μέσω αυτής της εφαρμογής Plazz, όπου δεν χρειάζεται να κάνει κάτι παραπάνω. Μόλις κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο  βγαίνει το White πρώτο, όπου φαίνονται παροχές μας.. Μην  ξεχνάμε ότι αυτή είναι η προσπάθεια μας. Θέλουμε οι επισκέπτες μας να έρχονται στο White να περνούν όμορφα και να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα τους. Μην ξεχνάμε ότι μια φορά το μήνα οργανώνουμε Beαch tenis, όπου η συμμετοχή είναι πολύ ικανοποιητική.

Αυτός είναι ο Δ. Εφεντόπουλος. Ένας νέος άνθρωπος που αγαπάει τον τόπο του και θέλει μαζί με τον ίδιο και την οικογένεια του, να προκόψει και ο τόπος του. Εμείς σαν Αγορά … Ζω Ξάνθη, του ευχόμαστε καλές δουλειές.