Απόστολος ή Σινάν ή Σινάν και Απόστολος. Όλη η Ξάνθη και τα περίχωρα της γνωρίζουν τους τεχνίτες αυτοκινήτων του εξειδικευμένου συνεργείου αυτοκινήτων Γούσης Α. και Καρά Οσμάν Σ. με το μικρό τους όνομα και όχι άδικα. Εδώ και πολλές δεκαετίες, δέν θέλουμε να αποκαλύψουμε ηλικίες , όχι ότι έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, αλλά γιατί σημασία για τον κάθε Ξανθιώτη Ι.Χ. έχει η εγγύηση της εργασίας των δύο συνέταιρων που βρίσκονται στο τιμόνι της μεγαλύτερης ίσως επισκευαστικής μονάδας στην Ξάνθη. Η εταιρεία που πρόσφατα “μετακόμισε” στο 2ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας από το πρώτο χιλιόμετρο Ξάνθης Πετεινού στις άνετες εγκαταστάσεις τους, κάθε μέρα δίνουν “ρεσιτάλ” στις επισκευές των οχημάτων. Δεν υπάρχει περίπτωση όχημα να μπει στο συνεργείο και να φύγει από την ράμπα αν δεν λυθεί το πρόβλημα. Ο Α. Γούσης και ο Καρά Οσμάν Σ. είναι η αυθεντία στις επισκευές των αυτοκινήτων και όχι απαραίτητα σε τιμές που “καίνε” τον πελάτη.

Το αγορά … Ζω Ξάνθη ασχολείται εντατικά με τους επαγγελματίες της Ξάνθης και βγάζει τα δικά του συμπεράσματα αξιολογώντας την τεχνική κατάρτιση του επαγγελματία, τα κοστολόγια του, την εξυπηρέτηση και κυρίως την συμπεριφορά των επαγγελματιών.

Κριτήρια που βάζουμε σε κάθε νέα συνεργασία μας. Σε αυτά τα κριτήρια που θέσαμε. οι κκ Απόστολος και Σινάν απλά παίρνουν άριστα.

Αυτός είναι και ένας λόγος που το περιοδικό μας δίνει χώρο και φωνή σε επαγγελματίες οι οποίοι “βαδίζουν” στην αγορά με σωστά βήματα. Παράλληλα καταγράφουμε τις αντιδράσεις των πελατών τους.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση των δύο επαγγελματιών, δεν καταγράψαμε αρνητικά σχόλια. Συστήνουμε στους Ξανθιώτες να επισκεφθούν το συνεργείο τους και θα καταλάβουν αμέσως την διαφορά.

Απλά οι άνθρωποι ξέρουν την δουλειά τους, γνωρίζουν την σημερινή οικονομική συγκοιρία και προσαρμόζουν τις τιμές τους.

ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ