Δηλαδή λέει ο κ. καθηγητής ότι οι Ξανθιώτες δεν ενημερώθηκαν σωστά για τον κορωνοϊό.

Μα πώς να ενημερωθούνε κ. καθηγητά μου όταν το νοσοκομείο της Ξάνθης είχε τρείς, άλλοι λένε τέσσερις κλινικές κλειστές, η περιφέρεια απούσα, ο αντιπεριφερειάρχης απών, ο δήμαρχος Ξάνθης προσπαθούσε να κάνει πολιτική με τις δωρεές των επιχειρήσεων και τα ράντζα του υποτιθέμενου νοσοκομείου στο κλειστό Αμοιρίδιο κάποιοι μας λένε ότι “περπατάνε”;

Μάλιστα ο αντιδήμαρος, αντί του δημάρχου, πετούσε την μάσκα στον αέρα μέσα στο Δροσερό.

Όσο για τον Εχίνο το Τουρκικό Προξενείο και οι δορυφόροι του στην Ξάνθη έλεγαν ότι η Αθήνα και όλος ο κόσμος σας δουλεύουν σε μία προσπάθεια να παίξει το παιγνίδι της Άγκυρας για να εκθέσει την Ελλάδα στα διεθνή φόρα ότι τάχα μου ντε το άσπλαχνο κράτος των Αθηνών δεν προσέχει την μειονότητα και την αφήνει να εκτίθεται στον κορωνοϊό και τέτοια τρελά πράγματα.

Κατά τα άλλα κ. καθηγητά μου κάποιος φταίει που οι Ξανθιώτες δεν ενημερώθηκαν.

Αυτό το ξέρουμε το γράφουμε εδώ και πέντε μήνες ώσπου στο τέλος τα “τσανάκια” της πολιτικής ελίτ στην Ξάνθη μας είπαν και γραφικούς.

Κύριε καθηγητά μήπως έχετε να προτείνεται κανέναν πρόχειρο τρόπο, να καθίσουν κάποιοι στο “σκαμνί” γιατί την ώρα που χανόταν ζωές στα πομακοχώρια κάποιοι προσπαθούσαν να κάνουν πολιτική.

Αν σας βρίσκεται και κανένας τρόπος να συγκινηθούν οι δικαστικές αρχές μπας και λάμψει η αλήθεια, ακόμα καλύτερα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ