Η πετυχημένη πορεία της ALL CARS του κ. Αϊντίν Α. Τσιλιγγίρ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΑ -ΑΝΤΑΛΑΓΕΣ, αποτυπώνεται στην δέκατη τούρτα γενεθλίων.

Η πετυχημένη παρουσία της εταιρείας στην Ξάνθη, παρόλη την δεκαετή οικονομική ύφεση συνίσταται στο γεγονός ότι ο ίδιος ο κ. Τσιλιγγίρ με επιθετικότητα και χωρίς δανεισμό, πάτησε την εταιρεία στα πόδια της.

Γνώστης της αγοράς, έστησε το δίκτυο πωλήσεων χάρις στην ευελιξία του και φυσικά στο χτίσιμο της εμπιστοσύνης που έγινε με σταθερά βήματα και παραμένει σε αυτόν τον ρυθμό. Αυτό στάθηκε η αφορμή οι πελάτες να εκτιμήσουν την στάση του από την αρχή της δοσοληψίας μέχρι το τέλος.

Κάνοντας χρήση της αυτοχρηματοδότησης στήριξε και στηρίζει  τις εγγυήσεις που δίνει στους πελάτες, κάτι που λήφθηκε σοβαρά υπόψη από την αγορά.

Ο ίδιος στην δήλωση του, δεσμεύεται ότι η εταιρεία του θα συνεχίσει να λειτουργεί με τις ίδιες αρχές, κυρίως όμως, με την αμφίπλευρη εμπιστοσύνη που χτίστηκε σε σταθερά θεμέλια όλη αυτήν την δεκαετία.

“Η εταιρεία μας γιορτάζει 10 χρόνια από την ίδρυση της και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς με την σειρά μας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι και την ίδια υπευθυνότητα να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας.
Σας ευχαριστούμε πολύ”!