Ν. Δημητριάδης:  Η καλή διάθεση του ανθρώπου ξεκινά από το δάπεδο

Στην Μπρωκούμη 39 στεγάζεται η εταιρεία του Νίκου Δημητριάδη με κύριο αντικείμενο την

Εμπορία και τοποθέτηση δαπέδων.

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ – ΛΑΜΙΝΕΪΤ– ΛΙΝΟΛΕΟΝ PVC – ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ – ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ – ΜΟΚΕΤΕΣ – ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ ΣΤΟΡΑΚΙΑ

 

Μία επιχείρηση που η λειτουργία και η παρουσία της στην αγορά, καταγράφει πολλά χρόνια.

Ο ίδιος ο Νίκος Δημητριάδης, γνώστης της δουλειάς, μιλάει για αυτή με αγάπη λέγοντας ότι κάθε φορά το τελικό αποτέλεσμα τον κάνει και νοιώθει δικαιωμένος. Λέει «όσο κουραστική και υπεύθυνη και αν είναι μία εφαρμογή, το όμορφο τελικό αποτέλεσμα σε κάνει και νοιώθεις όμορφα».

Ο ίδιος λέει ότι η καλή διάθεση του ανθρώπου ξεκινά από το δάπεδο στο σπίτι του ή την επιχείρηση. Ο συνδυασμός του δαπέδου και της μοκέτας, είναι αυτά που προδιαθέτουν ευχάριστα ή δυσάρεστα τον επισκέπτη.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη Νίκο, η επιχείρηση είναι εδώ και πολλά χρόνια στην αγορά και η αποκτηθείσα εμπειρία είναι πολύτιμη σε κάθε εφαρμογή.

Ο ίδιος λέει: «Αυτή η εμπειρία στις εφαρμογές, που αποκτήθηκε μετά από πολλά χρόνια δουλειάς,  δείχνει ότι η αγορά μας θέλει. Ο πελάτης εκτιμά την ποιότητα των υλικών, την μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, τις λογικές τιμές και φυσικά την σωστή και υπεύθυνη δουλειά μας.

Ρωτήσαμε τον Ν. Δημητριάδη πώς γίνεται η δουλειά, με ποια κριτήρια, ποιες προβλέψεις, μετρήσεις, υπολογισμούς, με δεδομένο ότι τα δάπεδα και οι χώροι λειτουργίας ενός σπιτιού, ενός ξενοδοχείου ή επαγγελματικού χώρου, δεν είναι τετραγωνισμένος και έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες.

 

Με την σιγουριά του γνώστη του αντικειμένου ο Ν. Δημητριάδης λέει ότι απλά η εμπειρία τόσων χρόνων επιτρέπει στην επιχείρηση του να πάει επί τόπου να κάνει τις επιμετρήσεις και αν συμφωνηθεί το κόστος της εργασίας και η χρήση των υλικών, απλά ξεκινά η εφαρμογή χωρίς καθυστερήσεις. «Η παρουσία μας στον χώρο που πρόκειται να γίνει η επέμβαση είναι επιβεβλημένη. Βλέπουμε τον χώρο, τον αξιολογούμε και σύμφωνα με την επιλογή των υλικών που θα επιλέξει ο πελάτης, παραδίδουμε την ανακαίνιση του δαπέδου προσεγμένου και στην παραμικρή λεπτομέρεια».

 

ΑΓΟΡΑ … ΖΩ ΞΑΝΘΗ: Υπάρχουν διαβαθμίσεις στα υλικά για επαγγελματικούς χώρους, για το σπίτι;  

 

ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: Βεβαίως και υπάρχουν υλικά για επαγγελματικούς χώρους, δάπεδα που ενδείκνυνται και η ιδιαίτερη προσοχή εστιάζεται στον τρόπο χρήσης ενός επαγγελματικού δαπέδου  όπου εκεί θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψη μας πόσοι άνθρωποι κινούνται, τι υλικά μεταφέρονται πάνω στο δάπεδο, ο τρόπος που μεταφέρονται. Για παράδειγμα αν σε κάποιο δάπεδο ο επαγγελματίας «σέρνει» ξύλινα η μεταλλικά κιβώτια τότε θα προτείνουμε συγκεκριμένη γκάμα δαπέδων από το να βάλλει κανείς στην κρεβατοκάμαρα του λαμινέϊτ  για παράδειγμα.  Μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες παρεμβάσεις σε επαγγελματικούς χώρους ανάλογα με τις ανάγκες του επαγγελματία ο οποίος γνωρίζει επακριβώς τι χρειάζεται. Εμείς,  μπορούμε να κάνουμε εκείνες τις παρεμβάσεις που απαιτούνται σε όλους τους χώρους είτε είναι επαγγελματικός ή το νοικοκυριό.

 

ΑΓΟΡΑ … ΖΩ ΞΑΝΘΗ: Η επιχείρηση σας, λόγου του μεγάλου κύκλου εργασιών, προφανώς  επιτυγχάνει καλλίτερες τιμές από τους προμηθευτές. Αυτές τις εκπτώσεις τις καρπούται ο πελάτης;

 

Ν. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: Βεβαίως μετά από πολλά χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στην αγορά, οι προμηθεύτριες εταιρείες, μας παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις τις οποίες εννοείται ότι τις κερδίζει ο πελάτης μας.

 

ΑΓΟΡΑ … ΖΩ ΞΑΝΘΗ: Γιατί ασχοληθήκατε με ένα   επάγγελμα που είναι εξειδικευμένο και οι ανάγκες συγκεκριμένες;

 

Ν.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: Γιατί  από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με αυτό το αντικείμενο το αγάπησα και το τελικό αποτέλεσμα, ικανοποιεί και εμένα,  εκτός από τον πελάτη. Άρα, είναι κάτι που από πολύ νωρίς ασχολήθηκα και μου άρεσε. Στην  αρχή, όταν ήμουν πολύ νεότερος,   και δούλευα για να μάθω την δουλειά είδα στην πορεία  ότι το αποτέλεσμα, με  όλα εκείνα τα μυστικά και λεπτά σημεία της, που δίνουν και το τελικό αποτέλεσμα, άρχισε να με ικανοποιεί και να μου αρέσει ακόμη περισσότερο. Όταν αγαπάς κάτι αυτό από μόνο του σε κάνει να θέλεις να γίνεις καλλίτερος.  Πριν παραδώσουμε την δουλειά μας στον πελάτη, ελέγχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια και όταν μείνουμε εμείς οι ίδιοι με την δουλειά μας ικανοποιημένοι, τότε την παραδίδουμε στον πελάτη. Έχουμε ικανοποιημένους πελάτες και αυτός είναι ο λόγος που μένουμε τόσα χρόνια στην αγορά.

 

ΑΓΟΡΑ … ΖΩ ΞΑΝΘΗ: Αναφέρετε μας το ακριβές αντικείμενο της δουλειάς.

 

Ν. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: Η επιχείρηση μας διαχειρίζεται ταπετσαρίες τοίχου, αντιηλιακά στοράκια, συστήματα σκίασης εσωτερικού χώρου, κουρτινόξυλα, πλαστικά δάπεδα που η εφαρμογή τους γίνεται πάντοτε από εμάς τους ιδίους. Λαμινέϊτ, προ -γυαλισμένα ξύλα με ημιμασίφ, ταπετσαρίες τοίχου, μοντέρνες, παιδικές ταπετσαρίες τοίχου, κατά ηλικία και παραστάσεις. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι το παιδί δεν κινδυνεύει όταν έρθει σε επαφή με τοξικά γιατί όλες οι ταπετσαρίες τοίχου, τηρούν εκείνες τις προδιαγραφές που προβλέπετε για να είναι ασφαλείς όχι μόνο για την οικογένεια αλλά και για τα παιδιά. Εμείς στην επιχείρηση μας δουλεύουμε τα οικολογικά προϊόντα των εταιρειών που συνεργαζόμαστε. Όσο για τις μοκέτες, είτε είναι για νοικοκυριό, είτε για επαγγελματικό χώρο υπάρχουν μοκέτες σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις  ρελιασμένες και έτοιμες για τοποθέτηση στον χώρο που επιθυμεί ο πελάτης.

 

Αυτός είναι ο Ν. Δημητριάδης που μετά από τόσα χρόνια στο επάγγελμα εξακολουθεί να αγαπά αυτό που κάνει βάζοντας το μεράκι του που το αποτέλεσμα θα πρέπει να ικανοποιήσει πρώτα τον ίδιο και μετά τον πελάτη του.

Εμείς σαν Αγορά … ζω Ξάνθη να ευχηθούμε να είναι έτσι και η αγάπη για την δουλειά του να ττου δίνει την δύναμη να συνεχίζει.