Παραπέμπονται οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον δουλέμπορο;

 Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Έβρου, οι δύο αστυνομικοί που καταδίωξαν και συνέλαβαν τον δουλέμπορο που νωρίτερα προσπάθησε να εμβολίσει το περιπολικό  και να σκοτώσει τους αστυνομικούς που του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, βρήκαν τον μπελά τους, διότι κυνήγησαν τον δουλέμπορο κάνοντας χρήση όπλου για εκφοβισμό και η πολιτεία τους εγκαλεί και μπορεί να χάσουν την δουλειά τους.

Οι δύο αστυνομικοί όταν ακινητοποίησαν το όχημα του δουλεμπόρου βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο δεκατρείς (13) λαθρομετανάστες.

Πιθανών από τα πυρά εκφοβισμού τραυματίσθηκαν δύο λαθρομετανάστες.

Αυτό σύμφωνα πάντοτε με τα δημοσιεύματα του Εβρίτικου σαιτ είχε σαν αποτέλεσμα να διωχθούν οι δύο αστυνομικοί από τις εισαγγελικές αρχές του Έβρου.

Οι δύο αστυνομικοί εκτελώντας το καθήκον τους  και με κίνδυνο της ζωής τους σταμάτησαν τον εγκληματία δουλέμπορο.

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε με ποια κριτήρια λειτουργεί σε αυτές τις περιπτώσεις η δικαιοσύνη αλλά μπορεί κάποιος να έρθει στην θέση των υπολοίπων αστυνομικών που κάνουν το βαρύ και δύσκολο έργο προστασίας της ζωής και της περιουσίας του Ελληνικού λαού;

Τώρα οι δύο αστυνομικοί καλούνται να δώσουν λόγω στην δικαιοσύνη γιατί απλά προστάτευσαν την ζωή και την περιουσία των Ελλήνων πολιτών.

Εκτός πια αν η πολιτεία και επίσημα μετά και από αυτό το γεγονός βάζει σε προτεραιότητα την ζωή και την ασφάλεια των κάθε λογής εγκληματιών που καταφθάνουν στην Ελλάδα από όλες τις γωνιές της γης.

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ο Ελληνικός Λαός να πάψει να πληρώνει τους αστυνομικούς και να μπαίνει ανεξέλεγκτα όποιος θέλει στην χώρα μας.

Ποιος αστυνομικός θα βάλλει το κεφάλι του στον «ντορβά» όταν η πολιτεία τους θεωρεί μικρότερης σημασίας από τους λαθρομετανάστες;

Α.Π.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Συνελήφθη την 6-6-2020 το μεσημέρι, σε δασική περιοχή του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, (13) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Ο δράστης οδηγώντας το παραπάνω όχημα, δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης πληρώματος περιπολικού αποτελούμενο από δύο αστυνομικούς, επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

 

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν το δράστη, ένας εξ αυτών πραγματοποίησε βολές εκφοβισμού στον αέρα και βολές ακινητοποίησης του αυτοκινήτου, το οποίο τελικά ακινητοποιήθηκε σε δασικό δρόμο.

 

Ακολούθως οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον διακινητή, ενώ κατά τον έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος διαπίστωσαν ότι μετέφερε δεκατρείς μη νόμιμους μετανάστες, δύο εκ των οποίων είχαν τραυματισθεί ελαφρά στο γλουτό και στο μηρό προφανώς από τους πυροβολισμούς.

 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

 

Για τον τραυματισμό των αλλοδαπών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των δύο εμπλεκόμενων αστυνομικών.

 

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.