Απείχε από την συνεδρίαση της Ο.Ε. η παράταξη Δημαρχόπουλου για τους γνωστούς λόγους

                       

Με ανακοίνωση της η παράταξη Δήμος Πρώτυπο δεν συμμετείχε στην συνεδρίαση δια περιφοράς της Οικονομικής Επιτροπής γιατι σύμφωνα με την αναφορά της η δημοτική αρχή συνεχίζει την μεθόδευση δια περιφοράς των συνεδριάσεων των οργάνων και επιτροπών.

Η δημοτική μας παράταξη ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ, έχουμε επισημάνει κατ’ επανάληψη ότι οι μεθοδεύσεις σας οδηγούν στον ευτελισμό και την απαξίωση.

Σε αντίθεση με το σύνολο των Δήμων της χώρας μας, από τα μέσα Μαρτίου του 2020 και μέχρι και σήμερα, η «παρούσα» Δημοτική Αρχή επέβαλε τη διαδικασία «δια περιφοράς» σε όλες τις συνεδριάσεις, για όλα τα θέματα, όχι μόνο για τα μη επείγοντα αλλά και για όσα δεν αφορούν την πρόληψη μετάδοσης της πανδημίας του COVID-19 και μάλιστα σε όλα τα όργανα αποφάσεων.

Ήδη πολλοί Δήμοι και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), ξεκίνησαν μετά την 31η Μαΐου τις «δια ζώσης» συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων τους.

Δυστυχώς, η σημερινή Δημοτική Αρχή, σκοπίμως επιμένει στις συνεδριάσεις «δια περιφοράς», ακόμα και σήμερα 9 Ιουνίου, στη 9μελή της Οικονομική Επιτροπή και μάλιστα για πάρα πολύ σοβαρά θέματα που βέβαια ούτε επείγοντα είναι ούτε αφορούν την πρόληψη για τον COVID-19.

Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν, σας δηλώνουμε ότι απέχουμε συνειδητά από την δια περιφοράς, τακτική συνεδρίαση, της Οικονομικής Επιτροπής, στις 9 Ιουνίου 2020, ημέρα Τρίτη, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και ώρα έναρξης 09:0011:00 ώρα λήξης