Νοσηλεύτρια φροντίζει τους ασθενείς μόνο με τα… εσώρουχά της! (φωτο)

Η «καυτή» Ρωσίδα έγινε αμέσως viral αλλά σε κάποιους δεν άρεσε και τόσο όλο αυτό…

Και ποιος δεν έχει αρρωστήσει και έχει αναγκαστεί να νοσηλευτεί σε ένα νοσοκομείο.

Εκεί όπως όλοι μας γνωρίζουμε το νοσοκομειακό προσωπικό βάζει τα δυνατά του ώστε να αναρρώσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Τι θα γινόταν όμως άμα βλέπατε μία νοσηλεύτρια μόνο με τα εσώρουχα να σας παρέχει ιατρική φροντίδα;

Και όμως συνέβη και μάλιστα στη Ρωσία. Συγκεκριμένα, viral έγινε μία Ρωσίδα νοσηλεύτρια, η οποία πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε μόνο με τα εσώρουχα της, μπροστά σε ασθενείς.

Πλέον στη δημοσιότητα δόθηκε άλλη μία φωτογραφία της, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, με την ίδια να εκφράζει φόβους, ότι μπορεί να απολυθεί.

Πάντως, οι συνάδελφοι της, βρίσκονται στο πλευρό της, αφού υποστηρίζουν, ότι δεν της είχαν δώσει τα κατάλληλα ρούχα, για να φοράει κάτω από την προστατευτική στολή.

«Είναι πολύ αγχωμένη. Είναι σοκαρισμένη και φοβάται ότι θα μείνει χωρίς δουλειά» δήλωσε συνάδελφος της νοσηλεύτριας στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda.

Παράλληλα εκπρόσωπος σωματείου γιατρών ανακοίνωσε ότι «σε περίπτωση που ζητήσει τη βοήθειά μας, εμείς θα τη στηρίξουμε. Δεν πρέπει να δίνουμε σημασία στα εσώρουχά της αλλά στο ότι η στολή που φοράει δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις».

Тульские новости@newstula

Медсестре из Тулы, надевшей купальник под защитный костюм, сделали замечаниеhttps://newstula.ru/fn_562361.html 

К медсестре инфекционного госпиталя в Тульской областной клинической больнице применено дисциплинарное взыскание после того, как она появилась перед пациентами в ку…

Προβολή εικόνας στο Twitter