Την Ξάνθη (και τη Σταυρούπολη;) θα επισκεφθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου (σ.σ. Σημαδιακή η μέρα αφού είναι η θλιβερή επέτειος της άλωσης της Κωνσταντινούπολης) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα  Σακελλαροπούλου κρατώντας την υπόσχεσή της να «επισκεφθεί Καστοριά και Ξάνθη που επλήγησαν περισσότερο από την πανδημία» με την πρώτη ευκαιρία που θα επέτρεπαν οι συνθήκες λόγω κορωνοϊού…

Στον αντίποδα βλέπουμε τον Ερντογάν να αλυχτά σαν το σκύλο, από την ημέρα που πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέλαβε γυναίκα.

Ορέ μήπως νομίζει ότι επειδή είναι γυναίκα η πρόεδρος, θα είναι ποιο εύκολα τα πράγματα για αυτόν; Μήπως νομίζει ότι επειδή φαίνεται πώς το τιμόνι του κράτους το κρατάει γυναίκα πρόεδρος, άρα μπορεί εύκολα να τα βάλλει με την Ελλάδα;

Γιατί ως γνωστόν στην Τουρκία, αν εξαιρέσεις κανείς τα Τουρκοσήριαλ που δείχνουν ότι η γυναίκα  έχει προσωπικότητά ή τέλος πάντων είναι κάποια οντότητα, στην πραγματικότητα η γυναίκα της Τουρκίας, είναι ζήτημα αν τολμά να ψηφίσει κάτι διαφορετικό από τον άνδρα και αφέντη της.

Σημειωτέον δε ότι  πληροφορίες αναφέρουν πώς αντί τα κανάλια να πληρώνουν για να προβάλλουν τα Τουρκοσήριαλ, το ΥΠΕΞ της γείτονος, μαθαίνουμε ότι πληρώνει και από πάνω για να προβληθούν σε όλον τον κόσμο στα πλαίσια της προπαγάνδας για τον δήθεν εκδημοκρατισμό. Αλήθεια ή ψέμματα θα πρέπει αυτό η ΕΥΠ και οι καναλάρχες να το γνωρίζουν.

Να πούμε λοιπόν στον Ερντογάν ότι μπορεί στα χαρτιά να κρατάει τις ένοπλες δυνάμεις ο – η πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά αρχιστράτηγος είναι ο Πρωθυπουργός.