Με αφορμή την ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Ξάνθης ότι ξεκίνησαν τα μαθητικά δρομολόγια ρωτήσαμε τον πρόεδρο Θέμη Γεωργιάδη σχετικά, ο οποίος ευχαριστώντας την Περιφέρεια και την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης για την άμεση επίλυση των οικονομικών κυρίως θεμάτων, ανέφερε ότι το ΚΤΕΛ Ξάνθης ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις του, με γνώμονα πάντοτε, την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αναφέροντας χαρακτηριστικά. “Τα όποια προβλήματα προκύπτουν με λίγη καλή θέληση αυτά ξεπερνιούνται”.

Με την απελευθέρωση πλέον των μετακινήσεων ο κ. Γεργιάδης ανέφερε ότι αυξήθηκαν τα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα με όλους τους όρους ασφαλείας μετακίνησης που θέτει το υπουργείο υγείας. “Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα που ορίζει η πολιτεία για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών και των επιβατών”.

Ο Πρόεδρος κ. Γεωργιάδης ανέφερε σχετικά: Ενημερώνουμε το επιβατικό μας κοινό και τους μαθητές ότι από τη Δευτέρα 18/5/2020 τα τοπικά μας δρομολόγια που εξυπηρετούν τους μαθητές με ειδικά μαθητικά δελτία θα εκτελεστούν κανονικά στις ώρες που εκτελούνταν πριν τους περιορισμούς που τέθηκαν για την πρόληψη του covoid-19.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2541027200.

Η Υπεραστικό  ΚΤΕΛ Ν. Ξάνθης Α.Ε. ευχαριστεί για τις ενέργειές τους, την Περιφέρεια Αν.Μακεδονίας & Θράκης και την Π.Ε. Ξάνθης, για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών και του επιβατικού κοινού της Π.Ε. Ξάνθης.

Για πληροφορίες σχετικά με τα υπεραστικά δρομολόγια που θα εκτελεστούν πατήστε εδώ.