Λάβαμε στα eimail της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας μήνυμα από αγανακτισμένη συμπολίτισσα μας όπου οι “γνωστοί άγνωστοι “ευπαθείς” που κυκλοφορούσαν ανεξέλεγκτα εν μέσω αυστηρής καραντίνας, έκλεψαν το σπίτι της μητέρας της και ευτυχώς που είχε αλτσχάιμερ η μητέρα, την φιλοξενούσε η ίδια και δεν την βρήκαν μέσα στο σπίτι της οι κλέφτες. Πληροφορήθηκε από την γειτονιά το συμβάν, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, πήρε αποτυπώματα και μετά … σιωπή. Καμία ενημέρωση από την πλευρά της Αστυνομίας.

Δυστυχώς επιβεβαιώνετε το άρθρο που δημοσιεύσαμε προχθές ότι δηλαδή σε αυτήν την χώρα την “πατάνε” οι νομοταγείς πολίτες και αυτό συνάγεται από το ερώτημα που θέτει η ίδια η αδικημένη από την “δημοκρατία” μας. “Αν καθαρίζαμε τον κλέφτη εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι μας, γιατί απειλούνταν η ζωή μας, τι θα γινόταν; Θα πηγαίναμε μέσα;”

Σαφώς και οι εκφράσεις της αγανακτισμένης συμπολίτισσας μας δεν είναι προς κοινοποίηση αλλά η αστυνομία της Ξάνθης, είναι για να κυνηγά τα εύκολα θύματα, δηλαδή τους νομοταγείς πολίτες αφήνοντας τους “ευπαθείς” να ρημάζουν την Ξάνθη, τους ψευτομουφτήδες και τους ιμάμηδες να γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την “ισονομία” με τις ευλογίες του κράτους;

Δηλαδή γιατί ο φορολογούμενος πολίτης πληρώνει την αστυνομία; Για να του κλέβουν την περιουσία, να βάζουν σε κίνδυνο την ζωή του ή να ανέχεται τον κάθε τυχοδιώκτη να ασκεί εχθρική πολιτική ανενόχλητος στην Θράκη;

Κύριε Αστυνομικέ Διευθυντά είναι καιρός, οι όσοι αστυνομικοί απέμειναν στην Ξάνθη, παρόλο το φορτίο που κουβαλάνε στην πλάτη τους, να ασχοληθούν και λίγο περισσότερο με τον πολίτη.