Ο κορωναιός(;) «αποτελείωσε» την δύστυχη 58χρονη από τα ορεινά της Ξάνθης – Μεγαλώνει η λίστα του θανάτου στην Ξάνθη

Δυστυχώς και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, η 58χρονη που έχασε την ζωή της το πρωί της Κυριακής στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης λόγω κορωναϊού(;) και είναι από ένα χωριουδάκι των ορεινών της Ξάνθης, τον τελευταίο χρόνο που παιζόταν η ζωή της κορώνα γράμματα καθημερινά λόγω των αιμοκαθάρσεων και τις απίστευτης ταλαιπωρίας που υφίστατο για να κρατηθεί στην ζωή και ενώ όλοι ευχόταν να ζήσει όσο γινόταν περισσότερο από αυτήν την βάσανο,  βρέθηκε θετική στον κορωναϊό και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν άντεξε.

Τελικά η άτυχη 58χρονη, κατέληξε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλευόταν στην Μονάδα Covid-19.

Η άτυχη γυναίκα, είχε διακομιστεί από την Ξάνθη στην Αλεξανδρούπολη τα προηγούμενα 24 ώρα, όταν διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η 58χρονη ήταν νεφροπαθής και διαβητική.

Τελικά μακραίνει κατά έναν άνθρωπο ακόμη η λίστα του θανάτου λόγω κορωναϊού(;) Στην Ξάνθη και νομίζουμε πλέον ότι ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν οι επιστήμονες αν πραγματικά για τους περισσότερους θανάτους ευθύνεται ο κορωναϊός ή η γρίπη που απλά μεταδίδεται πολύ εύκολα, σύμφωνα πάντοτε με τους επιστήμονες, και δεν δίνει εκείνα τα περιθώρια στους αδύναμους οργανισμούς να αντέξουν.

Τελικά όλοι οι νεκροί είναι από τον κορωναιός(;) ή …