Ε. ΡΑΦΑΕΛΑ: Αντί να κουνά το δάχτυλο στους δημοσιογράφους θα ήταν προτιμότερο να τους ενημερώνει

 

Απίστευτη η ανακοίνωση της διοικητού του νοσοκομείου Ξάνθης.

 

Αφού εδέησε η κυρία διοικητής του νοσοκομείου Ξάνθης να βγάλει ανακοίνωση, καταφέρεται κατά των δημοσιογράφων τους οποίους απαξίωσε κρατώντας τους στο σκοτάδι και μέσω αυτών κρατώντας στο σκοτάδι και τους Ξανθιώτες.

Αφού λοιπόν στην ανακοίνωσή της, καταφέρθηκε κατά των δημοσιογράφων που έγραφαν τέρατα και σημεία, όπως εν ολίγοις αναφέρει η κυρία Ραφαέλα, κάνε μία εκτενή αναφορά για τα επιτεύγματα της στον καιρό του κορωναϊού στο νοσοκομείο που διοικεί, δήθεν για το καλό των πολιτών στην Ξάνθη και το μεγάλο της ενδιαφέρων φαίνετε ξεκάθαρα στην τελευταία «αράδα» της μακροσκελούς της ανακοίνωσης που λέει ότι τελικά οι θετικοί στον κορωναιό πολίτες είναι 36.

Είναι καλό ο διοικητής ενός νοσοκομείου όπως αυτό της Ξάνθης, να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την δημόσια υγεία, αλλά να εμφανίζεται περίπου και ως μεσσίας, μάλλον είναι άκομψο. Η κυρία διοικητής του νοσοκομείου Ξάνθης δεν θα πρέπει να λησμονεί ότι πληρώνεται  από τους φορολογούμενους πολίτες για να τους κρατά υγιείς και αν μη τι άλλο, αυτό θα έπρεπε να το σέβεται.