Πρώην ιμάμης στην Ξάνθη: «Το τουρκικό ΥΠΕΞ με έδιωξε από τη θέση μου»

Δυστυχώς για την Θράκη, ακόμη και οι ίδιοι οι Τουρκόφρωνες παραδέχονται δημόσια την άμεση εμπλοκή του Τουρκικού ΥΠΕΞ στα εσωτερικά της Χώρας μας ενώ τα Υπουργεία εξωτερικών και Εσωτερικών, κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Δυστυχώς η Θράκη παραδίδεται αργά αλλά σταθερά, για λίγους μειονοτικούς ψήφους στην αγκαλιά των γκρίζων λύκων.

Δυστυχώς μετά την δημόσια παραδοχή του ιμάμη Βαφέικων ότι αιτία για το “ξήλωμά” του στάθηκε το ΥΠΕΞ της Τουρκίας μέσω των ψευτομουφτίδων Ξάνθης και Κομοτηνής, το Ελληνικό ΥΠΕΞ του κ. Μητσοτάκη που θέλει να βάλει την Τουρκική γλώσσα στα ελληνικά σχολεία, βρίσκεται σε άλλον τόπο και χρόνο και δεν προχώρησε ούτε καν σε διάβημα για την εμπλοκή του Τουρκικού ΥΠΕΞ στα εσωτερικά της Χώρας μας.Το δε υπουργείο εσωτερικών, δεν στέλνει τους ψευτομουφτήδες για προδοσία της χώρας τους  στην δικαιοσύνη.

Με όλα αυτά δυστυχώς, η Αθήνα, με την συμβολή αυτοδιοικητικών και πολιτικών προδοτών στην Θράκη, οι οποίοι προκειμένου να εκμεταλλευτούν τους ελεγχόμενους  μειονοτικούς ψήφους,  επιτρέπει την συνδιοίκηση στην Θράκη. Μία συνδιοίκηση που μαθηματικά οδηγεί στην Κοσοβοποίηση της. 

Από πότε οι ιερείς των Ελλήνων πολιτών ενημερώνουν την Άγκυρα, δηλαδή μία ξένη χώρα για το τι πράττουν και τι όχι οι ψευτομουφτήδες;

Από πότε οι ψευτομουφτήδες με εντολή της Άγκυρας παύουν από την εργασία τους Έλληνες πολίτες;

Επιτέλους η Αθήνα πότε θα απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα με έργα και όχι λόγια;

Μπορεί η Αθήνα με τα τσανάκια αυτοδιοικητικούς, να παίζει με το μέλλων των Ελλήνων της Θράκης;

Τέλος, πώς είναι δυνατόν το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών να διορίζει ή να παύει ιερωμένους Έλληνες πολίτες;

Με ποια δικαιοδοσία;

Έχει λάβει το ΥΠΕΞ της Τουρκίας το οκ της Αθήνας για να παύει και να προσλαμβάνει υπαλλήλους στην επικράτειά της; 

 Μετά από «συνεννόηση» των ψευτομουφτήδων Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και Ξάνθης Αχμέτ Μέτε «Αλληλοκαρφώματα» τουρκοφρόνων της μειονότητας.

Μετά από «συνεννόηση» των ψευτομουφτήδων Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και Ξάνθης Αχμέτ Μέτε βρέθηκε “εκτός” ο ιμάμης Βαφέϊκων.

«Αλληλοκαρφώματα» τουρκοφρόνων της μειονότητας στη Θράκη, προς την Άγκυρα και το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών. Πρόσφατα η ενημερωτική πύλη tourkikanea.gr έφερε στο φως καταγγελία του πρώην ιμάμη του χωριού Βαφέικα Ξάνθης, κ. Μπουλέντ Χατζισαλί, σύμφωνα με την οποία εκδιώχθηκε από τη θέση του μετά από «συνεννόηση» των ψευτομουφτήδων Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως οι ψευτομουφτήδες κινήθηκαν εναντίον του, επειδή ο ίδιος είχε «καρφώσει» στην Άγκυρα  πως ο Μέτε είχε βοηθήσει κάποιον πρώην υπάλληλο του τουρκικού ΥΠΕΞ που είχε εκδιωχθεί ως μέλος της FETO του Γκιουλέν.

Έγραψε συγκεκριμένα o κ. Χατζισαλί,: «Στην Ξάνθη όταν μετά από το πραξικόπημα (απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία το 2016) ενημέρωσα την Άγκυρα πως (ο Μέτε) βοήθησε έναν διπλωμάτη που είχε αποβληθεί από το υπουργείο Εξωτερικών ως μέλος της FETO, το αποτέλεσμα ήταν το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών να με απομακρύνει από τα καθήκοντα μου και αυτό το έκανε ο μουφτής Ξάνθης που ακόμη είναι στην θέση του».

Η ανάρτηση του πρώην ιμάμη του χωριού Βαφέϊκα Ξάνθης, αποκαλύπτει το ρόλο του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών στην περιοχή και πως «δύναται με μια εντολή ν’ απομακρύνει ιμάμηδες που υπηρετούν στην ελληνική Θράκη. Και ότι το κάνει αυτό διαμέσου των ψευδομουφτήδων» όπως σημειώνει με νόημα το tourkikanea.gr.