Μακελιό στον Καναδά:

Ένας οδοντοτεχνίτης στον Καναδά, αφού έκανε το αυτοκίνητό του να μοιάζει με περιπολικό, ντύθηκε και ο ίδιος αστυνομικός και με πυροβόλο όπλο σκότωσε 16 ανθρώπους.

 

ΣΟΚ στην Αμερική: Οι νεκροί από τον κορωναϊό έφτασαν τις 40.000 και είναι ο μεγαλύτερος αριθμός παγκοσμίως.

 

 260 εκατομύρια σε όλον τον κόσμο Χριστιανοί Ορθόδοξοι γιόρτασαν το Πάσχα εν μέσω κορωναϊου:  Σε άλλες χώρες η παράδοση υπερίσχυσε των κανόνων αποστασιοποίησης και σε άλλες τηρήθηκαν αυστηρά τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της φονικής επιδημίας –  Οι ορθόδοξοι γιόρτασαν το Πάσχα στην Ρωσία, την Ουκρανία, τον Λίβανο και αλλού…

Τουρκία, πότε θα καταρεύσει; Με τη λίρα να υποχωρεί συνεχώς έναντι του δολαρίου καθώς ο κορωνοϊός εξαπλώνεται όλο και περισσότερο στη χώρα, η οποία έχει μεταξύ άλλων τεράστιο χρέος σε ξένο νόμισμα και χαμηλά συναλλαγματικά αποθέματα, οι κίνδυνοι μεγαλώνουν. Τις τελευταίες μέρες έχουν αυξηθεί οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα που φέρουν τη χώρα να εξετάζει ακόμη και προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ: «Ρώτησα τον Χαρδαλιά πού θα κάνω Πασχαλιά…». Τα «έσπασε» στην κυριολεξία το τραγούδι με τον ομώνυμο τίτλο και την παρουσία του στο διαδίκτυο όπου φυσικά συνόδεψε τα γλέντια των Ελλήνων σε όλη την επικράτεια.

Το είδαμε και αυτό: Ρομπότ ψήνει αρνί και εύχεται Χριστός Ανέστη: Με μία άκρως πρωτότυπη ρομποτική κατασκευή και ένα βίντεο κάτι παραπάνω από επίκαιρο, η ομάδα της Ακαδημίας Ρομποτικής FutureLab by ACTA του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εύχεται Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!

 

Εμπνευσμένοι από την περίοδο που διανύουμε και το τραγούδι του Τάκη Καρνάβα “Έκανα Πάσχα μόνος μου”, δημιουργήσαν το βίντεο με το ρομποτικό σούβλισμα του αρνιού σήμερα 19/4/2020, ανήμερα του Πάσχα.

 

Πηγή: https://www.voria.gr/article/ekana-pascha-monos-mou—rompot-tou-apth-souvlizi-arni-video