Άμεση ανάγκη να επεκταθεί το πρόγραμμα του Μ. Τσέπελη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Ποιος θα το περίμενε, όταν πριν από μία και μισή δεκαετία περίπου,  όταν ο Μ. Τσέπελης μέλος της διοίκησης του Δήμου Ξάνθης «μοίραζε» μερικά μέτρα γης επί της οδού Κονδύλη, απέναντι από το Αμοιρίδιο κλειστό γήπεδο, σε λίγους αναξιοπαθούντες συνδημότες μας, πόση αξία θα αποκτούσε αυτή η ενέργεια στις μέρες του κορωναϊού.

Οι μέρες που θα ακολουθήσουν τον κορωναϊό, σύμφωνα με τους ειδικούς, οικονομικά θα είναι δύσκολες για πολλούς από τους συνδημότες μας και η ανάγκη για ένα φρέσκο και φθηνό λαχανικό, όσο και αν μας φαίνεται περίεργο, θα είναι μεγάλη.

Παρακολουθώντας τους συνδημότες μας που με αγάπη φροντίζουν τα κηπάκια τον λίγων τετραγωνικών μέτρων επί της Κονδύλη,  αντιλαμβανόμαστε την μελλοντική τους αξία.

Μήπως δήμαρχε Μ. Τσέπελη, είναι καιρός όσο είναι ακόμη αρχές της Άνοιξης να  μπορεί ο κάθε συνδημότης μας με κοινωνικά κριτήρια και που εσείς, μέσω των κοινωνικών δομών σας γνωρίζεται, να έχουν την δυνατότητα να τύχουν του ευεργετήματος και άλλοι συνδημότες μας σε άλλη περιοχή του δήμου, με την ίδια έκταση;

Μήπως, πριν έρθει η ανάγκη, να λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι οι συνδημότες μας, πάντοτε σύμφωνα με αυτούς που ξέρουν, ότι μετά τον κορωναϊό θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες;

Ιδού λοιπόν δήμαρχε Μ. Τσέπελη η ώρα για μία ακόμη φορά, να στηρίξεις τους αδύναμους συνδημότες μας.