«Ρελάνς» Μ. Τσέπελη(;) – έπιασε στον ύπνο την αντιπολίτευση;

 

Από μέρες, στους κόλπους της αντιπολίτευσης λαμβάνει χώρα  η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με την  στήριξη των δημοτών της Ξάνθης καθώς και των επιχειρήσεων. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Π. Λύρατζης έστειλε και επιστολή προς τον δήμαρχο Μ. Τσέπελη όπου του ζητούσε να του γνωρίζει τις προθέσεις του σχετικά με την στήριξη των συνδημοτών και των επαγγελματιών λόγω των ζημιών που υπέστησαν από την πανδημία.

Γνωρίζοντας αυτά ο Μ. Τσέπελης ανακοινώνει δέσμη μέτρων στήριξης προς τους πληττόμενους Ξανθιώτες στην προσπάθεια του προλάβει την αντιπολίτευση.

Οπότε η αντιπολίτευση μετά τη πρωτοβουλία του δημάρχου υπέβαλε αίτημα προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Μπούτο για συνεδρίαση εξειδικεύοντας τις προτάσεις της για στήριξη των συνδημοτών μας.

Σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη σε αυτό τον αγώνα δρόμου μεταξύ της διοίκησης και της αντιπολίτευσης για το «καλό» των συνδημοτών, είναι ότι αυτή τη φορά, στο αίτημα στήριξης των δημοτών και των επιχειρήσεων της Ξάνθης, συμμετέχει στην κοινή πορεία της αντιπολίτευσης και η παράταξη του Χ. Δημαρχόπουλου που μέχρι σήμερα ήταν αποστασιοποιημένη από την υπόλοιπη αντιπολίτευση και φυσικά οι όποιες αποφάσεις ληφθούν στο δημοτικό συμβούλιο πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα γιατί οι Ξανθιώτες δεν ενδιαφέρονται για τα πολιτικά «τερτίπια».

Εκείνο που βλέπουν οι Ξανθιώτες είναι ότι όσο καθυστερεί η δημοτική αρχή να πάρει τα μέτρα στήριξης, τόσο χειρότερη γίνεται η καθημερινότητά του.